SNELHEID

Je website supersnel maken, dat is ons doel! Doordat PHP 7, Varnish & Redis zijn inbegrepen wordt je website ongelofelijk snel. Met kortere laadtijden en meer tevreden bezoekers tot gevolg! Vraag nu een testomgeving aan.


SERVICE

Wij snappen dat jouw website je core business is en je niets aan het toeval wilt overlaten. Daarom bieden wij jou een supersnelle, stabiele en veilige hostingomgeving met persoonlijke service.


VEILIGHEID

Door 24/7 monitoring van onze servers, automatische updates, dagelijkse scans op infecties en de inzet van firewalls, zetten wij alles op alles om te zorgen dat jouw website veilig en online blijft.


ONTZORGING

Hosting waar je niet naar om hoeft te kijken omdat je weet dat het goed geregeld is. Je kan je focussen op de inhoud, vormgeving en producten op je website, wij regelen de hosting!

Onze tarieven

Onze PLUS punten

Varnish


Door onze standaard ingebouwde Varnish plugin kun je zonder technische kennis jouw website nog sneller maken. Met deze setup is het tevens mogelijk Varnish over HTTPS te laten lopen.

PHP 7


Dankzij onze OPcache versnel je je WordPress installatie met 30-40%. Mocht je nog code hebben die incompatible is met PHP 7 dan kan je in ons controlpanel eenvoudig wisselen tussen de PHP-versies!

Gratis gebruik CDN


Een supersnelle laadtijd waar jouw klanten zich ook bevinden, besparing van bandbreedte, vermindering van de belasting op jouw servers en bescherming tegen cyberaanvallen (o.a. DDoS). Door onze integratie van CloudFlare binnen een paar klikken geregeld.

Eenvoudig controlpanel


Wij werken met het cPanel controlpanel dat eenvoudig is in gebruik. In één centraal systeem kun je alle zaken rondom jouw website eenvoudig beheren.

Gratis proberen


Speciaal voor onze WordPress PLUS hostingpakketten is het mogelijk om kosteloos een testomgeving aan te vragen. Zodat je zelf de (snelheids-)voordelen ervaart. Vraag nu een testomgeving aan.

Virus- & Spamfiltering


E-mail wordt gefilterd door onze Spamexperts filters. Tevens zorgen onze proactieve scanners ervoor dat jouw WordPress installaties en bestanden dagelijks worden gescand op malware en virussen.

Gratis applicaties installeren


Als aanvulling op het controlpanel leveren wij Installatron. Hiermee kun je met enkele klikken talloze softwarepakketten installeren zoals WordPress, Joomla, Drupal, etc.

Pay per use principe


Wij hanteren geen harde limieten qua opslagruimte en dataverkeer. Als je een van deze limieten overschrijdt blijft jouw website gewoon functioneren en krijg je achteraf alleen hetgeen wat je daadwerkelijk hebt verbruikt doorberekend.

Patchman


Wij controleren onze servers dagelijks op verouderde software, virussen, malware, etc. Wanneer jouw hostingomgeving een van deze zaken bevat, brengen wij je hier pro-actief van op de hoogte.

Redis integratie


Je kunt nu Redis toevoegen aan deze dienst om de snelheid van jouw webshop te verhogen zonder direct een eigen server nodig te hebben.
Beschikbare addons
Het kan voorkomen dat de standaardpakketten niet voldoen aan jouw wensen, met onze addons kun je een pakket helemaal op maat afstemmen, onderstaand een overzicht van de beschikbare addons:

Waarom Skyberate?

Tevreden klanten: ★★★★ uit 150+ beoordelingen!


 • Professionele en persoonlijke ondersteuning

  Bij ons ben je geen nummertje, onze medewerkers staan tijdens kantooruren altijd voor je klaar om de service te bieden die je verdient. Je kunt ons bereiken per e-mail, live-chat en telefoon.

 • Concurrerende tarieven

  Voor het segment in de hostingbranche waarin wij opereren bieden wij zeer concurrerende tarieven. Qua infrastructuur en service begeven wij ons in het hogere segment van de hostingmarkt.

 • Telefonisch bereikbaar

  Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar voor al je vragen, geen wachttijden maar direct een kundige medewerker aan de lijn die je ondersteunt bij vragen. Wanneer je een toereikende SLA hebt is dit zelfs 24 uur per dag het geval.

 • Redundante infrastructuur

  De cloudplatformen in onze datacenters zijn volledig redundant uitgerust waardoor er een zeer hoge beschikbaarheid is op onze systemen. Daarnaast werken wij enkel met netwerkleveranciers die dezelfde filosofie als wij naleven.

 • Ruim 10 jaar actief in de hostingbranche

  Wij zijn al sinds 2003 actief in de hostingbranche en uitgegroeid tot een kerngezond bedrijf met een gezellig team met ervaren professionals met grote hoeveelheid kennis en ervaring.

 • Ruim 5000 tevreden klanten

  De afgelopen jaren hebben wij veel nieuwe klanten mogen verwelkomen door de reputatie die wij hebben in de hostingwereld. Inmiddels voorzien wij ruim 5000 klanten in hun hostingbehoeften.

Referenties

 • Goede service voor goede prijs. Vooral het directe en snelle contact is een plus.
 • Nadat wij met chocoladebezorgd.nl de overstap hebben gemaakt naar de WordPress Plus hosting zien wij duidelijke verbetering in de snelheid van onze website. Wij zijn op een klantvriendelijke manier geholpen en het verhuizen van onze website ging naar wens. Wij zijn zeer tevreden met de service en snelheid van Skyberate Internet Services.