WordPress Hosting PLUS

Kleine en middelgrote webshops & websites

WordPress Hosting Plus

Premium hosting voor de kleinere en middelgrote websites en webshops. Voor hoge stabiliteit en snelheid krijgt WordPress eigen geheugen en rekenkracht toegewezen. Om te kosten laag te houden, deel je de onderliggende server met enkele andere websites. Perfect voor kleine webshops en middelgrote websites.

Kleine WordPress websites

Shared WordPress Hosting

Betrouwbare en betaalbare hosting voor kleine WordPress websites. Omdat wij vinden dat iedere website veilig, onderhouden en snel moet zijn, bieden wij ook hier allerlei handige tools waarmee wij ons onderscheiden van andere hostingaanbieders.

Shared WordPress Hosting
WordPress Server Hosting

Middelgrote en grote webshops & websites

WordPress Server Hosting

Volledig geoptimaliseerd voor de grotere WordPress website of webshop. De combinatie van een geoptimaliseerde serverconfiguratie met allerlei tools die het uiterste uit WordPress halen zorgen voor een ultieme hostingervaring.

Waarom WordPress Hosting bij Skyberate

Veilige verbinding

Voor een veilige verbinding zijn al onze pakketten voorzien van een basis SSL-certificaat. Voor webshops en bedrijfskritische websites adviseren wij één van onze uitgebreidere certificaten.

Geavanceerde firewall

Onze geavanceerde firewall houdt indringers buiten te deur. Onze firewall herkent verdachte patronen en werkt daardoor preventief.

Hosted mail

Ieder WordPress hostingpakket komt met email. Onbeperkt aantal mailboxen inclusief spamfilter.

Cloudflare CDN

Activeer de CloudFlare CDN met één klik, zodat je website overal ter wereld snel is en voorzien is van DDOS-beveiliging.

Geoptimaliseerde servers

Onze hostingservers zijn geoptimaliseerd voor WordPress. We hebben de configuratie van onze WordPress-servers gefinetuned om het uiterste uit je website of webshop te halen.

Eenvoudig beheren

Beheer eenvoudig al je WordPress-websites vanuit ons Dashboard. Maak een staging of backup in één klik, optimaliseer je snelheid en houdt controle over de veiligheid van je website.

Uitstekende support met scherpe tarieven

Wij willen dat iedereen toegang heeft tot goede hosting. Daarom zijn wij voor iedereen bereikbaar per telefoon, chat en email. Ongeacht het pakket dat je afneemt. Indien gewenst kan je kiezen voor een uitgebreider SLA waarmee je onze storingsdienst tot 24/7 kunt bereiken. Prijstechnisch hebben wij ook voor iedereen een passend pakket, passend bij je snelheidswens, budget en technische vereisten van je website of webshop.

Maximale performance met de hoogste stabiliteit

Iedere website moet snel en stabiel zijn. Niet alleen voor je eigen gevoel, maar ook voor je bezoekers en je conversie. Wij onderscheiden ons door focus te leggen op hoge stabiliteit en maximale performance. Dat bereiken wij door innovatieve techniek te combineren met de beste hardware en de meeste recente kennis uit hostingland. Onze hardware staat verdeeld over drie locaties in Nederland. Het voordeel hiervan is dat wij volledige controle hebben over onze hosting en dat jouw data veilig in Nederland staat en groene stroom gebruikt.