Onze tarieven

Infrastructuur

Infrastructuur

Hoogwaardige en betrouwbare hosting start met een goede infrastructuur. Hierbij zijn een aantal aspecten van belang:

Datacenters:
Wij werken vanuit 3 datacenters uit diverse locaties die nauwkeurig zijn geselecteerd. Deze datacenters verzorgen de datacenter-voorzieningen en netwerkinfrastructuur van ons. Wij besteden deze zaken uit aan partijen die dit als hun core-business doen zodat wij hierop kunnen vertrouwen.

Hardware:
Wij werken met eigen hardware die wij zelf zorgvuldig selecteren, installeren, configureren en testen voor deze naar de datacenters gaan. Alle hardware die wij gebruiken komt van a-merk leveranciers die zich ruim bewezen hebben met deze technieken. Zo kunnen wij altijd met de nieuwste en snelste hardware werken voor onze hostingomgevingen. Uiteraard is alle hardware die wij gebruiken volledig redundant uitgevoerd.

Hostingservers:
Al onze hostingservers zijn volledig geoptimaliseerd voor WordPress en voorzien van de laatste technieken en tools. Hierdoor kunnen wij je WordPress website voorzien van snelle hosting en heb je de belangrijkste tools voor eenvoudig beheer tot je beschikking.

Technieken

(Optimalisatie)technieken

Snelheid is belangrijk voor iedere website, daarom besteden wij hier veel aandacht aan op ons hostingplatform. Wij houden al jarenlang alle beschikbare technieken in de gaten en testen deze volledig zodat je altijd gebruik kunt maken van de nieuwste technieken om de maximale snelheid te behalen met je website.

Door deze jarenlange ervaring hierin beschikken wij over alle benodigde kennis om de integratie van deze technieken te kunnen verzorgen voor klanten. Bovendien verzorgen wij de integratie van deze technieken volledig, bij de meeste hostingdiensten is dit zelfs gratis!
Onderstaand een overzicht van de optimalisatie technieken waarmee wij werken om de maximale snelheid uit je WordPress website te halen;


Varnish

Met Varnish kan je een snelle laadtijd voor je website behalen en daarnaast veel bezoekers verwerken omdat alle content uit de cache wordt getoond aan je bezoekers. Wij kunnen de gehele integratie van Varnish (kosteloos) regelen voor je!


Redis

Met Redis als cachingtechniek kan je de snelheid van je WordPress website flink verhogen. Vooral in combinatie met een cachingmethode zien we erg goede resultaten. Wij kunnen de integratie van Redis (kosteloos) voor je regelen.


PHP7

Met de komst van PHP7 is er weer een methode bij om nog betere laadtijden te behalen, wij zien sites waarbij het verschil (tov PHP 5) wel kan oplopen tot 50%! Laat ons je ondersteunen bij de overstap naar PHP7.


HTTP/2

Met HTTP/2 kun je een nog snellere laadtijd realiseren voor je website doordat de webserver in staat is meerdere verzoeken gelijktijdig af te handelen. Bekijk ook onze blog voor meer informatie over HTTP/2.


Search Engines

Om de zoekfunctie op je website sneller te maken is het mogelijk om gebruik te maken van tools als Solr, Sphinx of Elasticsearch. We kunnen je tevens helpen bij de integratie van deze tools.


CDN

Een CDN is een goede oplossing om statische content te serveren aan je bezoekers vanaf een locatie bij hen in de buurt. Hierdoor verkort je de laadtijd van de website aanzienlijk.


Loadbalanced

Voor websites die te maken hebben met hoge of piek belastingen kunnen we een loadbalanced opstelling neerzetten, hierdoor verdeel je je bezoekers over meerdere servers.

Tools

We vinden het belangrijk dat onze hosting geschikt is voor WordPress maar nog veel belangrijker dat het eenvoudig is om mee te werken. Als eigenaar van een website werken jij en je developer dagelijks op onze servers, het is daarom voor ons belangrijk dat dit voldoet aan je wensen. We houden daarom alle beschikbare tools in de gaten en installeren deze (waar mogelijk) op onze servers. Ook geven we klanten en partners de mogelijkheid om gewenste tools aan te dragen zodat wij onze toolset nog completer kunnen maken.

Momenteel beschikbaar op onze hostingomgevingen:

WP-CLI
GIT
Vagrant
OptiPNG
php7cc

WooCommerce

WooCommerce Hosting

WooCommerce is gestart in 2008 als webshop uitbreiding voor WordPress waarmee het mogelijk is een webshop te bouwen. WooCommerce begon als een van de vele plugins voor WordPress maar is inmiddels uitgegroeid tot veel meer dan een plugin. WooCommerce kan vertrouwen op een grote community die bijdraagt aan de verbetering en doorontwikkeling van de plugin.

De afgelopen jaren zien wij een flinke opmars van dit systeem voor webwinkels. Om deze reden maken wij gebruik van de nieuwste technieken voor zowel infrastructuur als software op ons WordPress hostingplatform om jouw shop snel te hosten.


Waarom Skyberate?

Tevreden klanten: 5/5 sterren uit 150+ beoordelingen!


 • Professionele en persoonlijke ondersteuning

  Bij ons ben je geen nummertje, onze medewerkers staan tijdens kantooruren altijd voor je klaar om de service te bieden die je verdient. Je kunt ons bereiken per e-mail, live-chat en telefoon.

 • Concurrerende tarieven

  Voor het segment in de hostingbranche waarin wij opereren bieden wij zeer concurrerende tarieven. Qua infrastructuur en service begeven wij ons in het hogere segment van de hostingmarkt.

 • Telefonisch bereikbaar

  Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar voor al je vragen, geen wachttijden maar direct een kundige medewerker aan de lijn die je ondersteunt bij vragen. Wanneer je een toereikende SLA hebt is dit zelfs 24 uur per dag het geval.

 • Redundante infrastructuur

  De cloudplatformen in onze datacenters zijn volledig redundant uitgerust waardoor er een zeer hoge beschikbaarheid is op onze systemen. Daarnaast werken wij enkel met netwerkleveranciers die dezelfde filosofie als wij naleven.

 • Ruim 10 jaar actief in de hostingbranche

  Wij zijn al sinds 2003 actief in de hostingbranche en uitgegroeid tot een kerngezond bedrijf met een gezellig team met ervaren professionals met grote hoeveelheid kennis en ervaring.

 • Ruim 5000 tevreden klanten

  De afgelopen jaren hebben wij veel nieuwe klanten mogen verwelkomen door de reputatie die wij hebben in de hostingwereld. Inmiddels voorzien wij ruim 5000 klanten in hun hostingbehoeften.

Wat klanten van ons vinden

 • the-check-network-logo
  Gelukkig bestaan er ook nog hosting partijen die niet alleen maar geld willen verdienen maar juist willen meedenken en meegroeien met hun klanten. Naast uiteraard de behaalde supersonische snelheden van onze sites en de 24/7 pro-actieve klantenservice, maakt dit juist waarom wij zo blij zijn met Skyberate!
 • etriaslogo
  Skyberate is voor ons meer dan een hosting partij. Het belangrijkste is natuurlijk een stabiele en snelle hosting, maar daarnaast is Skyberate een partner voor ons die in staat is mee te denken over it vraagstukken en met praktisch oplossingen te komen. Skyberate heeft ons geholpen bij de groei van één webshop naar een volwaardige e-commerce speler met een multistore van meer dan 50 webwinkels.