Kies jouw pakket

SVPS4096

€199, -

tot 2000 bezoekers per dag
tot 5000 producten

4 GB geheugen
4 CPU cores
100 GB opslagruimte (SSD)
500 GB dataverkeer
SLA 3:
 - 24/7 monitoring
 - 30 dagen backups
 - bereikbaarheid tijdens kantooruren
PHP7
Varnish
Redis
CDN

SVPS 8192

€299, -

tot 10.000 bezoekers per dag
tot 20.000 producten

8 GB geheugen
8 CPU cores
100 GB opslagruimte
1 TB dataverkeer
SLA 3:
 - 24/7 monitoring
 - 30 dagen backups
 - bereikbaarheid tijdens kantooruren
PHP7
Varnish
Redis
CDN

SVPS 16384

€449, -

tot 20.000 bezoekers per dag
tot 50.000 producten

16 GB geheugen
12 CPU cores
100 GB opslagruimte (SSD)
2 TB dataverkeer
SLA 3:
 - 24/7 monitoring
 - 30 dagen backups
 - bereikbaarheid tijdens kantooruren
PHP7
Varnish
Redis
CDN

Boost je business

Overweeg je een overstap naar onze Shopware hosting? Ervaar de kracht van onze diensten in de praktijk. Wij laten je graag zien welke snelheid wij kunnen realiseren met één van onze hostingoplossingen.

Alle pakketten inclusief:

Redis

Een hogere conversie door een snellere checkout. Dat bereiken we met Redis integratie. Met Redis als cachingtechniek kan je de snelheid van je Magento backend flink verhogen.

PHP 7.2

De beste gebruikerservaring door maximale snelheid en kortere laadtijden. Dat bereiken we met PHP 7.2. Dankzij onze OPcache versnel je je WordPress installatie met 30-40%.

Varnish

Kortere laadtijden doordat pagina’s sneller worden geladen, zelfs met hoge- piekbelasting. Met Varnish worden pagina’s van je website opgeslagen in de cache.

SSL-certificaat

Al onze pakketten zijn voorzien van een basis SSL-certificaat. Voor webshops en bedrijfskritische websites adviseren wij één van onze uitgebreidere certificaten. 

Cloudflare CDN

Een snelle website die voorzien is van DDOS-beveiliging en overal ter wereld toegankelijk. Dat bereiken we met Cloudflare. Activeer het met één klik op de knop

Onbeperkt aantal mailboxen

Onbeperkt aantal mailboxen inclusief spamfilter. Ieder WordPress hostingpakket komt met email.

Focus je volledig op je corebusiness

Wij snappen dat jouw website je core business is en je niets aan het toeval wilt overlaten.
Onze missie is om maximaal bij te dragen aan het online succes van onze klanten.

Persoonlijke Support


Bij ons ben je geen nummertje, maar krijg je de service die je verdient. Wij bieden jou een supersnelle, stabiele en veilige hostingomgeving met persoonlijke support.

Ontzorging


Hosting waar je niet naar om hoeft te kijken omdat je weet dat het goed geregeld is. Jij kan je focussen op de inhoud, vormgeving en producten van je website, wij regelen de hosting!

Eenvoudig controlpanel


Wij werken met het cPanel controlpanel dat eenvoudig is in gebruik. In één centraal systeem kun je alle zaken rondom jouw website eenvoudig beheren.

  • PINGONLINE
    Ons bedrijf heeft al bijna 10 jaar focus op het bouwen van websites en webapplicaties. Hiervoor is hosting nodig in verschillende soorten en maten. Na samengewerkt te hebben met verschillende hostingpartijen, zijn wij op een gegeven moment bij Skyberate uitgekomen. Kwaliteit van de diensten staat hoog inclusief het contact met de klant. Telefonisch makkelijk bereikbaar, altijd antwoord op je tickets en ze brengen graag een offerte uit voor maatwerk. Er zijn zeker partijen die goedkoper zijn, maar die zijn allemaal niet van de kwaliteit zoals Skyberate.
  • speelgoedstunter
    De medewerkers bij Skyberate denken goed met de klant mee; zorgen dat problemen snel zijn opgelost en geven goede adviezen. Voor onze site is het een hele goede keuze om Skyberate als hostingprovider te hebben.