Overweeg je om je Shopware webshop te gaan hosten bij ons? Met een gratis en vrijblijvende trial kun je de snelheid en eenvoud van onze diensten in de praktijk ervaren.

Ook is het mogelijk dat wij trial opzetten voor je bestaande webshop. We maken dan een kopie van je webshop en plaatsen deze op een tijdelijke URL op ons Shopware plaform. Zo kun je op een aparte omgeving onze diensten testen, pas wanneer je volledig tevreden bent over de snelheid en de kwaliteit van onze diensten zullen wij een vrijblijvende offerte uitbrengen.

Vul het formulier in en vraag direct een trial aan of lees hieronder meer over de werkwijze bij het aanvragen van een trial.

Hoe werkt het? • Aanvragen

  Vraag een testomgeving aan via bovenstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met je op om jouw situatie te bespreken en een testoverzetting te plannen.

 • Optimalisaties

  Wij gaan de mogelijke optimalisaties doorvoeren op de testomgeving om een zo hoog mogelijke snelheid te behalen voor jouw webwinkel.

 • Offerte

  Wij maken een vrijblijvende offerte op basis van de testomgeving en jouw wensen. Je kunt op basis hiervan een keuze maken of je een overstap wilt maken.


 • Testomgeving

  Wij zetten een volledige testomgeving voor je op. Dit kan op basis van een backup die je zelf hebt of die wij maken bij jouw huidige provider.

 • Testen snelheid

  Zodra wij gereed zijn met de optimalisaties zullen wij je hierover informeren zodat je zelf de webwinkel en de snelheid uitgebreid kunt testen.

 • Overstappen

  Indien je besluit de overstap te gaan maken zullen wij een definitieve migratie gaan inplannen. Na de migratie zullen wij de optimalisaties op jouw live omgeving doorvoeren.