SNELHEID

Door de speciaal voor jou gereserveerde servercapiteit wordt jouw Shopware webshop razendsnel en stabiel. Maak gebruik van de optimalisatiemogelijkheden en geef jouw webshop een flinke snelheidsboost met Redis, PHP 7 & HTTP/2!


SERVICE

Haal het maximale uit jouw hosting en webshop. Gereserveerde resources en een standaard SLA inbegrepen. De service time is uitbreidbaar zodat je onze engineers dagelijks 21:00 kunt bereiken voor hostingvragen.


VEILIGHEID

Met automatische updates, dagelijkse scans op infecties, inzet van firewalls en 24/7 monitoring van onze servers, zorgen wij dat jouw Shopware webshop veilig en online blijft.


ONTZORGING

Met meer dan 5000 webshops als klant, weten we waar we over praten en denken we met je mee. Jij kan je focussen op ondernemen, wij regelen de hosting.

Onze tarieven

Beschikbare Addons
Het kan voorkomen dat de standaardpakketten niet voldoen aan jouw wensen, met onze addons kun je een pakket helemaal op maat afstemmen, onderstaand een overzicht van de beschikbare addons:

Onze PLUS punten

Redis integratie


Standaard support voor Redis op ieder hostingpakket voor Shopware. Zo kun je de cache en sessies opslaan in Redis om nog meer snelheid te behalen. Redis is eenvoudig te beheren vanuit het controlpanel

PHP 7


Met onze geoptimaliseerde omgeving met standaard PHP7 en Opcache + APCu ervaar je de maximale snelheid voor jouw shop. Bekijk ook onze Shopware demo shop

Geïsoleerde omgeving


Je beschikt over een geïsoleerde omgeving met speciaal voor jou gereserveerde resources. Doordat iedere omgeving beschikt over zijn eigen hoeveelheid resources ondervindt je geen hinder van andere webshops op dezelfde server.

Gratis proberen


Wij laten je graag de voordelen van onze Shopware Hosting zien. Ervaar het zelf en vraag nu kosteloos een trial aan.

Virus- & Spamfiltering


E-mail wordt gefilterd door onze Spamexperts filters op virussen en spam. Op deze manier blijft je mailbox vrij van ongewenste mails.

Pay per use principe


Wij hanteren geen harde limieten qua opslagruimte en dataverkeer. Als je een van deze limieten overschrijdt blijft jouw website gewoon functioneren en krijg je achteraf alleen hetgeen wat je daadwerkelijk hebt verbruikt doorberekend.

Waarom Shopware Hosting van Skyberate?

Tevreden klanten: ★★★★ uit 150+ beoordelingen!


 • Professionele en persoonlijke ondersteuning

  Bij ons ben je geen nummertje, onze medewerkers staan tijdens kantooruren altijd voor je klaar om de service te bieden die je verdient. Je kunt ons bereiken per e-mail, live-chat en telefoon.

 • Concurrerende tarieven

  Voor het segment in de hostingbranche waarin wij opereren bieden wij zeer concurrerende tarieven. Qua infrastructuur en service begeven wij ons in het hogere segment van de hostingmarkt.

 • Telefonisch bereikbaar

  Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar voor al je vragen, geen wachttijden maar direct een kundige medewerker aan de lijn die je ondersteunt bij vragen. Wanneer je een toereikende SLA hebt is dit zelfs 24 uur per dag het geval.

 • Redundante infrastructuur

  De cloudplatformen in onze datacenters zijn volledig redundant uitgerust waardoor er een zeer hoge beschikbaarheid is op onze systemen. Daarnaast werken wij enkel met netwerkleveranciers die dezelfde filosofie als wij naleven.

 • Ruim 10 jaar actief in de hostingbranche

  Wij zijn al sinds 2003 actief in de hostingbranche en uitgegroeid tot een kerngezond bedrijf met een gezellig team met ervaren professionals met grote hoeveelheid kennis en ervaring.

 • Ruim 5000 tevreden klanten

  De afgelopen jaren hebben wij veel nieuwe klanten mogen verwelkomen door de reputatie die wij hebben in de hostingwereld. Inmiddels voorzien wij ruim 5000 klanten in hun hostingbehoeften.

Referenties

 • Zit nu een aantal jaar bij Skyberate en ben zeer tevreden, wordt altijd vriendelijk en snel geholpen (via chat en mail), altijd snelle antwoorden op de vragen die ik heb. Zelfs in de avond adequate service; dit is een pre voor een webshop. Zelf ben ik ook altijd bereikbaar voor onze klanten via chat of mail en dan is het ook erg fijn als je dat zelf ervaart bij Skyberate, echt Top!
 • Top. Direct vrijwel direct contact. Na overzetting eigen server en wat email problemen, werd dit direct binnen de gestelde sla tijd opgelost. Tot nu toe een tevreden klant. En nu dit zo houden Skyberate :-)