Middelgrote en grote webshops

Shopware Server Hosting 

Voor een optimale snelheid, het hoogste veiligheidsniveau en maximale uptime garantie adviseren wij Shopware Server Hosting.  Volledig geoptimaliseerd voor Shopware en uitgerust met allerlei tools om het uiterste uit je shop te halen.

Kleine en middelgrote webshops

Shopware Hosting PLUS

Hoge snelheid en stabiliteit voor een gunstige prijs. Door onze hostingcapaciteit efficiënt in te zetten profiteer je van belangrijke snelheids- en stabiliteitsvoordelen van een eigen server terwijl de kosten relatief laag blijven. Wij adviseren Shopware Hosting PLUS voor webshops tot 1500 bezoekers per dag.

Webshops met hoge bezoekersaantallen en piekmomenten

Shopware Cluster Hosting

Webshops met hoge bezoekersaantallen of flinke periodieke uitschieters in bezoekersaantallen blijven altijd snel en stabiel met onze Shopware Cluster hosting. Met Shopware Cluster Hosting kan je de hoogste bezoekersaantallen probleemloos aan.

Snelheid- en optimalisatie technieken

Redis integratie

Standaard support voor Redis op ieder hostingpakket voor Shopware. Zo kun je de cache en sessies opslaan in Redis om nog meer snelheid te behalen. Redis is eenvoudig te beheren vanuit het controlpanel.

PHP 7

Met onze geoptimaliseerde omgeving met standaard PHP7 en Opcache + APCu ervaar je de maximale snelheid voor jouw shop. Bekijk ook onze Shopware demo shop.

Geïsoleerde omgeving

Je beschikt over een geïsoleerde omgeving met speciaal voor jou gereserveerde resources. Doordat iedere omgeving beschikt over zijn eigen hoeveelheid resources ondervind je geen hinder van andere webshops op dezelfde server.

Gratis proberen

Wij laten je graag de voordelen van onze Shopware Hosting zien. Ervaar het zelf en vraag nu kosteloos een trial aan.

Virus- en spamfiltering

Je e-mail wordt gefilterd door onze SpamExperts filters op virussen en spam. Op deze manier blijft je mailbox vrij van ongewenste mails.

Pay per use principe

Wij hanteren geen harde limieten qua opslagruimte en dataverkeer. Als je een van deze limieten overschrijdt blijft jouw website gewoon functioneren en betaal je achteraf alleen voor hetgeen wat je daadwerkelijk hebt verbruikt.

Uitstekende support met scherpe tarieven

Wij willen dat iedereen toegang heeft tot goede hosting. Daarom zijn wij voor iedereen bereikbaar per telefoon, chat en email. Ongeacht het pakket dat je afneemt. Indien gewenst kan je kiezen voor een uitgebreide SLA waarmee je onze storingsdienst 24/7 kunt bereiken. Prijstechnisch hebben wij voor iedereen een passend pakket, passend bij je snelheidswens, budget en technische vereisten van je website of webshop.

Maximale performance met de hoogste stabiliteit

Iedere website moet snel en stabiel zijn. Niet alleen voor je eigen gevoel, maar ook voor je bezoekers en je conversie. Wij onderscheiden ons door focus te leggen op hoge stabiliteit en maximale performance. Dat bereiken wij door innovatieve techniek te combineren met de beste hardware en de meeste recente kennis uit hostingland. Onze hardware staat verdeeld over drie locaties in Nederland. Het voordeel hiervan is dat wij volledige controle hebben over onze hosting en dat jouw data veilig in Nederland staat. Daarnaast maken onze datacenters gebruik van groene stroom.