Shopware & Skyberate

Shopware is het grootste e-Commerce platform van Duitsland en is bezig met een grote opmars in Nederland. Skyberate loopt voorop bij deze ontwikkeling en is de eerste Shopware Hosting Partner van Nederland. Voordelen van een Shopware Hosting Partner: 

✔ Een hostingpakket volledig afgestemd op jouw wensen;
✔ Gegarandeerd een snelle, stabiele en veilige shop;
✔ Maak gebruik van de nieuwste technieken voor een betere gebruikerservaring en meer tevreden bezoekers.

Ervaringen met Skyberate

Omdat wij de eerste én enige partij in Nederland met specifiek voorgeconfigureerde Shopware-hostingpakketten zijn, profiteer jij als klant van vele voordelen! Klanten zoals deze gingen jou al voor:

Neleman wijnen

Gratis adviesgesprek aanvragen

Weet je niet precies welk pakket aansluit op jouw wensen? Wij helpen je graag bij
het maken van de juiste keuze. Neem contact met ons op via onderstaande button.

Waarom Shopware Hosting bij Skyberate?

Hogere conversie

De beste gebruikerservaring

Optimale stabiliteit

Pay-per-use

Virus- en spamfilter

Gratis proberen

Shopware Server Hosting

Middelgrote en grote webshops

Shopware Server Hosting 

Voor een optimale snelheid, het hoogste veiligheidsniveau en maximale uptime garantie adviseren wij Shopware Server Hosting.  Volledig geoptimaliseerd voor Shopware en uitgerust met allerlei tools om het uiterste uit je shop te halen.

Kleine en middelgrote webshops

Shopware Hosting PLUS

Hoge snelheid en stabiliteit voor een gunstige prijs. Door onze hostingcapaciteit efficiënt in te zetten profiteer je van belangrijke snelheids- en stabiliteitsvoordelen van een eigen server terwijl de kosten relatief laag blijven. Wij adviseren Shopware Hosting PLUS voor webshops tot 1500 bezoekers per dag.

Shopware Hosting PLUS
Shopware Cluster Hosting

Webshops met hoge bezoekersaantallen en piekmomenten

Shopware Cluster Hosting

Webshops met hoge bezoekersaantallen of flinke periodieke uitschieters in bezoekersaantallen blijven altijd snel en stabiel met onze Shopware Cluster hosting. Met Shopware Cluster Hosting kan je de hoogste bezoekersaantallen probleemloos aan.

Uitstekende support met scherpe tarieven

Wij willen dat iedereen toegang heeft tot goede hosting. Daarom zijn wij voor iedereen bereikbaar per telefoon, chat en email. Ongeacht het pakket dat je afneemt. Indien gewenst kan je kiezen voor een uitgebreide SLA waarmee je onze storingsdienst 24/7 kunt bereiken. Prijstechnisch hebben wij voor iedereen een passend pakket, passend bij je snelheidswens, budget en technische vereisten van je website of webshop.

Maximale performance met de hoogste stabiliteit

Iedere website moet snel en stabiel zijn. Niet alleen voor je eigen gevoel, maar ook voor je bezoekers en je conversie. Wij onderscheiden ons door focus te leggen op hoge stabiliteit en maximale performance. Dat bereiken wij door innovatieve techniek te combineren met de beste hardware en de meeste recente kennis uit hostingland. Onze hardware staat verdeeld over drie locaties in Nederland. Het voordeel hiervan is dat wij volledige controle hebben over onze hosting en dat jouw data veilig in Nederland staat. Daarnaast maken onze datacenters gebruik van groene stroom.