Shopware Server Hosting

Middelgrote en grote webshops

Shopware Server Hosting 

Voor een optimale snelheid, het hoogste veiligheidsniveau en maximale uptime garantie adviseren wij Shopware Server Hosting.  Volledig geoptimaliseerd voor Shopware en uitgerust met allerlei tools om het uiterste uit je shop te halen.

Kleine en middelgrote webshops

Shopware Hosting PLUS

Hoge snelheid en stabiliteit voor een gunstige prijs. Door onze hostingcapaciteit efficiënt in te zetten profiteer je van belangrijke snelheids- en stabiliteitsvoordelen van een eigen server terwijl de kosten relatief laag blijven. Wij adviseren Shopware Hosting PLUS voor webshops tot 1500 bezoekers per dag.

Shopware Hosting PLUS
Shopware Cluster Hosting

Webshops met hoge bezoekersaantallen en piekmomenten

Shopware Cluster Hosting

Webshops met hoge bezoekersaantallen of flinke periodieke uitschieters in bezoekersaantallen blijven altijd snel en stabiel met onze Shopware Cluster hosting. Met Shopware Cluster Hosting kan je de hoogste bezoekersaantallen probleemloos aan.

Shopware Hosting Partner

Voordelen van een Shopware Hosting Partner

  • De eerste én enige partij in Nederland met specifiek voorgeconfigureerde Shopware-hostingpakketten

  • Een hostingpakket volledig afgestemd op jouw wensen

  • Gegarandeerd een snelle, stabiele en veilige shop

  • Maak gebruik van de nieuwste technieken voor een betere gebruikerservaring en meer tevreden bezoekers

  • De combinatie van stabiele servers, een ervaren servicedesk en gebruik van de meest recente technieken maakt ons de perfecte hostingpartner voor Shopware

Waarom Shopware Hosting bij Skyberate?

Hogere conversie

Een hogere conversie door een snellere checkout. Dat bereiken we met Redis integratie. Met Redis als cachingtechniek kan je de snelheid van je Shopware backend flink verhogen.

Beste gebruikerservaring

De beste gebruikerservaring door maximale snelheid en kortere laadtijden. Onze Shopware geoptimaliseerde servers beschikken standaard over PHP 7 en Opcache + APCu.

Optimale stabiliteit

Nooit meer hinder ondervinden van andere webshops op dezelfde server doordat je beschikt over een geïsoleerde omgeving met speciaal voor jou gereserveerde resources.

Gratis proberen

Vraag kosteloos een trial aan en ervaar zelf de voordelen van onze speciaal voorgeconfigureerde Shopware-hostingpakketten.

Virus- en spamfilter

Nooit meer ongewenste mails ontvangen met onze SpamExperts filter. Met SpamExperts worden je mails gefilterd op virussen en spam.

Pay-per-use

Nooit meer zorgen over orders die niet weggeschreven kunnen worden, mail die niet aankomt of je webshop die offline gaat wegens het overschrijden van je resources.

Uitstekende support met scherpe tarieven

Wij willen dat iedereen toegang heeft tot goede hosting. Daarom zijn wij voor iedereen bereikbaar per telefoon, chat en email. Ongeacht het pakket dat je afneemt. Indien gewenst kan je kiezen voor een uitgebreide SLA waarmee je onze storingsdienst 24/7 kunt bereiken. Prijstechnisch hebben wij voor iedereen een passend pakket, passend bij je snelheidswens, budget en technische vereisten van je website of webshop.

Maximale performance met de hoogste stabiliteit

Iedere website moet snel en stabiel zijn. Niet alleen voor je eigen gevoel, maar ook voor je bezoekers en je conversie. Wij onderscheiden ons door focus te leggen op hoge stabiliteit en maximale performance. Dat bereiken wij door innovatieve techniek te combineren met de beste hardware en de meeste recente kennis uit hostingland. Onze hardware staat verdeeld over drie locaties in Nederland. Het voordeel hiervan is dat wij volledige controle hebben over onze hosting en dat jouw data veilig in Nederland staat. Daarnaast maken onze datacenters gebruik van groene stroom.