SNELHEID

Snellere laadtijden en een hogere conversie met webhosting PLUS! Doordat je beschikt over gegarandeerde resources is jouw site sneller en stabieler. Voor een extra snelheidsimpuls hebben we PHP 7 en Varnish standaard toegevoegd. Ervaar het zelf met een gratis trial!


SERVICE

Supersnelle,veilige en stabiele hosting met persoonlijke service! Dus gegarandeerde resources, geen hinder van andere websites op dezelfde server EN ons team staat iedere werkdag voor je klaar om hostingvragen te beantwoorden!


VEILIGHEID

Wij houden je website online en veilig door hoge eisen te stellen aan onze hard- en software en de nieuwste technieken in te zetten. Hierdoor kun jij je focussen op je business!


ONTZORGING

Jij kan je volledig richten op de inhoud van jouw website en bezoekers. Wij zorgen dat jouw website snel, veilig en online blijft. Geen omkijken naar de hosting omdat je weet dat het goed geregeld is.

Onze tarieven

Onze PLUS punten

Varnish


Verbeter de snelheid van je website met Varnish! Wij hebben een Varnish plugin voor je ingebouwd, zodat jij zonder technische kennis hiermee aan de slag kan. Ook is het mogelijk om Varnish over HTTPS te laten lopen.

PHP 7


Door gebruik van PHP7 met Opcache versnel jouw website met 30-40%. Mocht je nog code hebben die incompatible is met PHP 7 dan kan je in ons controlpanel eenvoudig wisselen tussen de PHP-versies!

Gratis gebruik CDN


Een supersnelle laadtijd waar jouw klanten zich ook bevinden, besparing van bandbreedte, vermindering van de belasting op jouw servers en bescherming tegen cyberaanvallen (o.a. DDoS). Door onze integratie van CloudFlare binnen een paar klikken geregeld.

Eenvoudig controlpanel


Wij werken met het cPanel controlpanel dat eenvoudig is in gebruik. In één centraal systeem kun je alle zaken rondom jouw website eenvoudig beheren.

Gratis applicaties installeren


Als aanvulling op het controlpanel leveren wij Installatron. Hiermee kun je met enkele klikken talloze softwarepakketten installeren zoals Wordpress, Joomla, Drupal, etc.

Pay per use principe


Wij hanteren geen harde limieten qua opslagruimte en dataverkeer. Als je een van deze limieten overschrijdt blijft je website gewoon functioneren en krijg je achteraf gewoon datgene wat je daadwerkelijk hebt verbruikt doorberekend.

Virus en Spamfiltering


E-mail wordt gefilterd door onze Spamexperts filters. Tevens zorgen onze proactieve scanners ervoor dat jouw installaties en bestanden dagelijks worden gescand op malware en virussen.

Patchman


Wij controleren onze servers dagelijks op verouderde software, virussen, malware, etc. Wanneer jouw hostingomgeving een van deze zaken bevat brengen wij je hier pro-actief van op de hoogte.

Uitgebreide mailfunctionaliteit


Standaard inbegrepen bij onze hostingdiensten is het gebruik van e-mail. Je kunt zelf de gewenste mailboxen aanmaken en beheren via jouw mailcliënt of webmail.
Beschikbare addons
Het kan voorkomen dat de standaardpakketten niet voldoen aan jouw wensen, met onze addons kun je een pakket helemaal op maat afstemmen, onderstaand een overzicht van de beschikbare addons:

Waarom Skyberate?

Tevreden klanten: ★★★★ uit 150+ beoordelingen!


 • Professionele en persoonlijke ondersteuning

  Bij ons ben je geen nummertje, onze medewerkers staan tijdens kantooruren altijd voor je klaar om de service te bieden die je verdient. Je kunt ons bereiken per e-mail, live-chat en telefoon.

 • Concurrerende tarieven

  Voor het segment in de hostingbranche waarin wij opereren bieden wij zeer concurrerende tarieven. Qua infrastructuur en service begeven wij ons in het hogere segment van de hostingmarkt.

 • Telefonisch bereikbaar

  Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar voor al je vragen, geen wachttijden maar direct een kundige medewerker aan de lijn die je ondersteunt bij vragen. Wanneer je een toereikende SLA hebt is dit zelfs 24 uur per dag het geval.

 • Redundante infrastructuur

  De cloudplatformen in onze datacenters zijn volledig redundant uitgerust waardoor er een zeer hoge beschikbaarheid is op onze systemen. Daarnaast werken wij enkel met netwerkleveranciers die dezelfde filosofie als wij naleven.

 • Ruim 10 jaar actief in de hostingbranche

  Wij zijn al sinds 2003 actief in de hostingbranche en uitgegroeid tot een kerngezond bedrijf met een gezellig team met ervaren professionals met grote hoeveelheid kennis en ervaring.

 • Ruim 5000 tevreden klanten

  De afgelopen jaren hebben wij veel nieuwe klanten mogen verwelkomen door de reputatie die wij hebben in de hostingwereld. Inmiddels voorzien wij ruim 5000 klanten in hun hostingbehoeften.

Referenties

 • PINGONLINE
  Ons bedrijf heeft al bijna 10 jaar focus op het bouwen van websites en webapplicaties. Hiervoor is hosting nodig in verschillende soorten en maten. Na samengewerkt te hebben met verschillende hostingpartijen, zijn wij op een gegeven moment bij Skyberate uitgekomen. Kwaliteit van de diensten staat hoog inclusief het contact met de klant. Telefonisch makkelijk bereikbaar, altijd antwoord op je tickets en ze brengen graag een offerte uit voor maatwerk. Er zijn zeker partijen die goedkoper zijn, maar die zijn allemaal niet van de kwaliteit zoals Skyberate.
 • In een woord uitstekend. Zeer vriendelijk, snel en accuraat!