Skyberate Partners

Welkom op de partnerpagina van Skyberate. Ben jij tevreden over je hosting en beveel je ons graag aan bij je relaties of websitebezoekers? Door deel te nemen aan ons partnerprogramma of affiliate programma kan je eenvoudig wat extra bijverdienen. Bekijk de programma’s en beslis welke het beste aansluit bij jouw organisatie. Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Hosting partnerprogramma

Als partner ontvang je een kortingspercentage op alle diensten die je bij ons afneemt voor jouw klanten. Het percentage is afhankelijk van het partnerlevel waarin je zit. Hoe meer je afneemt, hoe hoger de korting. Daarnaast profiteer je als partner van nog veel meer voordelen!

Meer informatie

Affiliate hostingprogramma

Als affiliate breng je klanten aan en ontvang je een doorlopende vergoeding van 10% per aangebrachte klant! Meld je aan en start direct met het verkopen van onze diensten.
Klik op meer informatie en meld je aan via het formulier onderaan de pagina!

Meer informatie

Partneroverzicht

Wil je een website laten bouwen of ben je op zoek naar een partij die de marketing voor je regelt? Onze partners zijn met zorg geselecteerd zodat dezelfde kwaliteit wordt geleverd, als dat van ons wordt verwacht. Vind een Skyberate partner.

Meer informatie

Ben jij onze nieuwe partner?

Laat hieronder jouw gegevens achter, dan bellen we je zo snel mogelijk terug!

* Verplichte velden. Wij respecteren je privacy.


5 van de 5 sterren! Beoordeling Skyberate Internet Services b.v. | 5 van de 5 sterren uit 180 recensies | ISPGids.com