Skyberate is dé hostingspecialist. Sinds de oprichting in 2003 zijn wij uitgegroeid tot een stabiele hostingpartner voor veel bedrijven in Nederland. Wij voorzien momenteel meer dan 5.000 bedrijven in hun hostingbehoeften en zijn gespecialiseerd in WordPress, Magento en Shopware. Wij werken met passie vanuit het vak. Zekerheid, kwaliteit en klantgerichtheid staan hoog in het vaandel. Onze missie is om maximaal bij te dragen aan het online succes van onze klanten.

Hosting partnerprogramma

Als partner ontvang je een kortingspercentage op alle diensten die je bij ons afneemt voor jouw klanten. Het percentage is afhankelijk van het partnerlevel waarin je zit. Hoe meer je afneemt, hoe hoger de korting. Daarnaast profiteer je als partner van nog veel meer voordelen!

Meer informatie

Affiliate hostingprogramma

Als affiliate breng je klanten aan en ontvang je een doorlopende vergoeding van 10% per aangebrachte klant! Meld je aan en start direct met het verkopen van onze diensten.
Klik op meer informatie en meld je aan via het formulier onderaan de pagina!

Meer informatie

Partneroverzicht

Wil je een website laten bouwen of ben je op zoek naar een partij die de marketing voor je regelt? Onze partners zijn met zorg geselecteerd zodat dezelfde kwaliteit wordt geleverd, als dat van ons wordt verwacht. Vind een Skyberate partner.

Meer informatie

Ben jij onze nieuwe partner?

Laat hieronder jouw gegevens achter, dan bellen we je zo snel mogelijk terug!

* Verplichte velden. Wij respecteren je privacy.


5 van de 5 sterren! Beoordeling Skyberate Internet Services b.v. | 5 van de 5 sterren uit 180 recensies | ISPGids.com