Wij vinden duidelijke en transparante regelgeving belangrijk, zodat je als klant weet waar je aan toe bent. Op onze website heb je daarom direct inzicht in onze Algemene Voorwaarden, Privacy verklaring, Disclaimer en meer. Ook heb je hier de mogelijkheid de betreffende documenten te downloaden.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Onze Algemene Voorwaarden zijn van toepassingen op alle diensten (en de daarbij horende offertes, facturen en overeenkomsten) van Skyberate Internet Services B.V.

DISCLAIMER

Deze (web)site is eigendom van de Skyberate Internet Services B.V. De informatie op deze site bevat uitsluitend algemene informatie en betreft geen advies.

PRIVACY POLICY

Onze Privacy policy is van toepassing op alle producten, diensten en activiteiten van Skyberate Internet Services B.V. en haar dochtermaatschappijen tenzij deze uitdrukkelijk een eigen privacy policy hanteren.

SLA (SHARED)

De SLA (shared) overeenkomst is van toepassingen op de PLUS hostingdiensten (Magento PLUS, WordPress PLUS en Webhosting PLUS). In de SLA wordt het serviceniveau voor de betreffende dienst vastgelegd.

SLA OVEREENKOMST

De SLA overeenkomst is van toepassingen op de de server en enterprise hostingdiensten (Virtuele Servers, Magento Server Hosting, Magento Enterprise Hosting en). In de SLA wordt het serviceniveau voor de betreffende dienst vastgelegd.

NOTICE EN TAKEDOWN

Met de procedure is het voor Skyberate Internet Services B.V. mogelijk om meldingen over onrechtmatige inhoud, die op onze server staat, in behandeling te nemen en op basis van de melding en eventueel overleg met de afnemer van de hosting, te beslissen om de inhoud weg te halen, of juist laten staan.

COOKIE POLICY

Skyberate Internet Services B.V. maakt gebruik van cookies om u de beste mogelijke online ervaring te bieden. Skyberate Internet Services B.V. respecteert uw privacy en gaat zorgvuldig en vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens.

FEEDBACK & KLACHTEN

Ben je het ergens niet mee eens? Mis je iets op onze website of is er iets niet helemaal duidelijk? Wij horen het graag!