Tevreden klanten

Onderstaand tref je referenties en klantcases aan van een aantal van onze klanten. Wil je ook wat leuks achter laten als referentie of wil je samen met ons een case uitlichten? Neem dan contact met ons op.
Het is ook mogelijk om een review achter te laten op een onafhankelijke reviewsite, Webhosters. Een review achterlaten kan via deze link.
0
Magento Webwinkels
0
Domeinnamen
0
Tevreden klanten

Referenties

IPCAM-shop logo

“De up-time is uitstekend en het contact met de Engineers die altijd doen wat ze beloven vind je naar mijn mening bij geen enkele andere ICT dienstverlener.”

Studio Chevalking

“De snelle responstijd, de hoge mate van service en een stukje persoonlijk contact met de engineers maken het erg prettig samenwerken met Skyberate.”

Sailstore logo

“In 1 woord top. Vrijwel altijd direct contact. Na overzetting van een eigen server en wat email problemen, werd dit direct binnen de gestelde SLA tijd opgelost.”

Rollema media logo

“De service is perfect. Het telefonisch en mail contact verloopt altijd snel en duidelijk. Wij raden iedereen aan gebruik te maken van de diensten en service van Skyberate.”

modemusthaves

“De medewerkers bij Skyberate denken goed met de klant mee; zorgen dat problemen snel zijn opgelost en geven goed advies. Een partij partij met een hoog service level.”

The check network

“Naast uiteraard de behaalde supersonische snelheden van onze sites en de 24/7 pro-actieve klantenservice, maakt dit juist waarom wij zo blij zijn met Skyberate.”

Etrias logo

“Skyberate is meer dan alleen een hostingpartij. Naast dat ze snelle en stabiele hosting leveren, zijn de medewerkers altijd in staat mee te denken over IT-vraagstukken.”

Hansenschroeven

“Skyberate is in een woord te beschrijven als: uitstekend. De service is zeer vriendelijk, snel en accuraat! Bij Skyberate krijg je echt waar voor je geld.”

FIFTEE5

“Al 2 jaar ben ik zeer tevreden over de hosting van Skyberate!Ik durf Skyberate met een gerust hart aan te bevelen bij mijn klanten en andere ondernemers”

Swipe media

“De mensen bij Skyberate hebben verstand van zaken, ze zijn goed bereikbaar en denken altijd mee naar oplossingen. De hosting is snel en veilig. Kortom een aanrader!”

Chocstar

“We zijn erg blij met de professionele hosting van Skyberate, het persoonlijke contact, de oplossingsgerichte en klantvriendelijke aanpak van de supportafdeling.”

Workmanstore

“Wij van zijn zeer tevreden met de diensten van Skyberate. Wij zijn nu sinds een aantal jaar klant van Skyberate en sinds het begin hebben wij de samenwerking als erg prettig ervaren. ”

Pingonline logo

“Kwaliteit van de diensten en het contact met de klant staat hoog. Telefonisch makkelijk bereikbaar, altijd antwoord op je tickets en ze leveren maatwerk.”

HOSTING NODIG?

NEEM CONTACT OP!

Spreek met een expert
5 van de 5 sterren! Beoordeling Skyberate Internet Services b.v. | 5 van de 5 sterren uit 180 recensies | ISPGids.com