Referenties


Onderstaand tref je een aantal klanten aan die een referentie hebben geschreven over ons. Wij hebben de referenties per dienst ingedeeld zodat je direct de ervaringen per dienst kunt bekijken. Wil je ook als referentie op onze website getoond worden? Neem dan gerust contact met ons op.

Webhosting


 • Skyberate, Hans Schroeven
  In een woord uitstekend. Zeer vriendelijk, snel en accuraat!
 • Skyberate, Unfolded
  We werken nu al een aantal jaar samen met Skyberate. De medewerkers zijn uiterst behulpzaam en meedenkend waar het gaat om hosting vraagstukken. Binnen het team is er ruime kennis aanwezig van Magento en de bekende CMS systemen. Skyberate is een prima partner voor bedrijven met online ambities!

Resellerhosting


 • logo_rollemam
  We zijn zeer tevreden over Skyberate. Als ontwikkelaar van websites en webwinkels willen we geen omkijken hebben naar webhosting en domeinnaam registratie. Dankzij Skyberate kunnen we onze klanten perfecte webhosting bieden en snel en eenvoudig een domeinnaam registreren. De service van Skyberate is perfect. Het telefonisch en mail contact verloopt altijd snel en duidelijk. Wij raden iedereen aan gebruik te maken van de diensten en service van Skyberate.
 • lsvb-logo
  Skyberate levert stabiele hosting met flexibiliteit. Bij storingen wordt adequaat gereageerd en via de live chat zijn de mederwerkers goed bereikbaar. Deze provider kent een breed aanbod aan hostingpakketten.

Shared Magento Hosting


 • Skyberate, Perfect Wind
  Zit nu een aantal jaar bij Skyberate en ben zeer tevreden, wordt altijd vriendelijk en snel geholpen (via chat en mail), altijd snelle antwoorden op de vragen die ik heb. Zelfs in de avond adequate service; dit is een pre voor een webshop. Zelf ben ik ook altijd bereikbaar voor onze klanten via chat of mail en dan is het ook erg fijn als je dat zelf ervaart bij Skyberate, echt Top!
 • Skyberate, Bijsmaak
  Erg tevreden over de service, er wordt in het weekend en 's avonds gereageerd en adequaat gehandeld bij problemen!

Magento PLUS Hosting


 • Skyberate, Sailstore
  Top. Direct vrijwel direct contact. Na overzetting eigen server en wat email problemen, werd dit direct binnen de gestelde sla tijd opgelost. Tot nu toe een tevreden klant. En nu dit zo houden Skyberate :-)
 • chocstar
  Skyberate groeit al 3 jaar naar alle tevredenheid met onze webshop en ons bedrijf mee. We zijn erg content met de professionele hosting, het persoonlijke contact en de bereikbaarheid van de supportafdeling. De dames en heren van Skyberate hebben een prettige, oplossingsgerichte en klantvriendelijke aanpak. We zijn sinds begin dit jaar over op Magento Hosting Plus waardoor we een duidelijke verbetering hebben gezien van de snelheid van zowel de frontend en backend van chocstar.nl, erg blij mee!

Magento Servers


 • Workmanstore I Skyberate.nl
  Wij van Workmanstore.nl zijn zeer tevreden met de diensten van Skyberate. Sinds een aantal jaar zijn wij klant van Skyberate en sinds het begin is de samenwerking prettig geweest. Onze webwinkel is een belangrijk verkoopkanaal voor ons bedrijf en wij zijn blij om op een kundige partij te kunnen bouwen wanneer er zich problemen voordoen. Workmanstore.nl is een totaal leverancier van werkkleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen voor zowel bedrijven als particulieren.
 • schminkengrime
  In het verleden was ik klant bij Byte en hier was ik erg ontevreden over. Na lang twijfelen en zoeken op het internet kwam ik bij Skyberate en heb de keuze gemaakt over te stappen. En dit is absoluut de beste keuze geweest voor mijn bedrijf. De service bij Skyberate is extreem goed,  ze zijn proactief en altijd meedenkend. Er moet veel gebeuren wil ik hier nog ooit weg gaan met onze webwinkel.
 • Plusman logo
  Ik ben super tevreden met Skyberate. Onze Magento webshop is nu snel en stabiel, maar bovenal valt de zeer goede en persoonlijke service op. Ze beantwoorden telefonisch en per email keer op keer al mijn vragen snel en adequaat, denken altijd mee en zijn continu bezig de website te optimaliseren. Dat noem ik “ontzorgen”!
 • speelgoedstunter
  De medewerkers bij Skyberate denken goed met de klant mee; zorgen dat problemen snel zijn opgelost en geven goede adviezen. Voor onze site is het een hele goede keuze om Skyberate als hostingprovider te hebben.
 • schuurman gr2020
  Skyberate host voor de Schuurman Group meerdere websites en webwinkels op onze eigen Magento server. Dankzij de uitgevoerde optimalisatie zijn onze webwinkels snel en stabiel. Bij het maken van aanpassingen, het toevoegen van nieuwe websites etc. is Skyberate keer op keer razendsnel en klantvriendelijk. De medewerkers van Skyberate denken met ons mee als er specifieke oplossingen nodig zijn en lossen problemen altijd snel en goed op!

Magento Enterprise


 • the-check-network-logo
  Gelukkig bestaan er ook nog hosting partijen die niet alleen maar geld willen verdienen maar juist willen meedenken en meegroeien met hun klanten. Naast uiteraard de behaalde supersonische snelheden van onze sites en de 24/7 pro-actieve klantenservice, maakt dit juist waarom wij zo blij zijn met Skyberate!
 • etriaslogo
  Skyberate is voor ons meer dan een hosting partij. Het belangrijkste is natuurlijk een stabiele en snelle hosting, maar daarnaast is Skyberate een partner voor ons die in staat is mee te denken over it vraagstukken en met praktisch oplossingen te komen. Skyberate heeft ons geholpen bij de groei van één webshop naar een volwaardige e-commerce speler met een multistore van meer dan 50 webwinkels.