Wat kun je van ons verwachten?

Snelle hosting partnerwebsite


Onze partners zijn het visitekaartje van onze hosting. Daarom hosten wij de websites van onze partners graag kosteloos op onze snelste hostingpakketten.

Korting op werkzaamheden


Voor partners hanteren wij kortingspercentages op de werkzaamheden die wij uitvoeren, denk bijvoorbeeld aan het opzetten van een multi-shop, staging, het restoren van backups of andere werkzaamheden.

Korting op hostingdiensten


Je ontvangt een kortingspercentage op alle hostingdiensten (en addons) die je bij ons afneemt voor klanten. Het percentage is afhankelijk van het partnerlevel waarin je zit.

Vermelding op partnerpagina


Als partner krijg je een vermelding op onze partnerpagina. Dit kan zijn met een logo en vermelding van jouw website of een complete profielpagina. De vermelding is afhankelijk van het partner level waarin je zit.

Naamsvermelding leads


Regelmatig krijgen wij aanvragen van klanten voor verschillende soort diensten die wij zelf niet leveren. In deze situaties zullen wij jou als partner meenemen in ons advies naar de klant en de betreffende lead doorgeven aan jou als partner.

2e lijns support


Als partner heb je directe toegang tot onze 2e lijns support. Hierdoor kunnen problemen nog sneller worden opgepakt en afgehandeld.

Hostingadvies


Advies nodig over welke hostingoplossingen je het beste een klant kan aanbieden? Of andere hostingvraagstukken waarbij we je kunnen helpen? Wij adviseren je graag over de beste oplossing voor jouw klanten.

Bètaprogrammadeelname


Wij zijn dagelijks bezig met het ontwikkelen van nieuwe tools om het beheer van hostingomgevingen nog eenvoudiger te maken. Als partner kun je deelnemen aan het bètaprogramma waarmee je nieuwe tools kunt testen of zelfs gewenste tools bij ons kunt aandragen.

Prioriteitslevering van diensten


Wij begrijpen dat je het liefst direct aan de slag wilt met de hostingomgeving, als partner krijg je daarom voorrang bij de aanvraag van nieuwe hostingdiensten. Ook verzorgen wij de oplevering van diensten voor jouw klanten met een hoge prioriteit zodat je nog sneller aan de slag kunt.

Marketing-support


We geloven in het bundelen van krachten, daarom voeren wij samen met partners marketingactiviteiten uit. Denk bijvoorbeeld aan het samen organiseren van events, meet-ups of deelname aan beurzen.

Partner worden

Meld je nu aan via onderstaand formulier. Na ontvangst nemen wij z.s.m. contact met je op.


Persoonlijke gegevens:

Naam

Website

Telefoonnummer

E-mailadres

Omschrijving bedrijf

Vraag/opmerking

Waarom Skyberate?

Tevreden klanten: ★★★★ uit 150+ beoordelingen!

 • Professionele en persoonlijke ondersteuning

  Bij ons ben je geen nummertje, onze medewerkers staan tijdens kantooruren altijd voor je klaar om de service te bieden die je verdient. Je kunt ons bereiken per e-mail, live-chat en telefoon.

 • Concurrerende tarieven

  Voor het segment in de hostingbranche waarin wij opereren bieden wij zeer concurrerende tarieven. Qua infrastructuur en service begeven wij ons in het hogere segment van de hostingmarkt.

 • Telefonisch bereikbaar

  Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar voor al je vragen, geen wachttijden maar direct een kundige medewerker aan de lijn die je ondersteunt bij vragen. Wanneer je een toereikende SLA hebt is dit zelfs 24 uur per dag het geval.

 • Redundante infrastructuur

  De cloudplatformen in onze datacenters zijn volledig redundant uitgerust waardoor er een zeer hoge beschikbaarheid is op onze systemen. Daarnaast werken wij enkel met netwerkleveranciers die dezelfde filosofie als wij naleven.

 • Ruim 10 jaar actief in de hostingbranche

  Wij zijn al sinds 2003 actief in de hostingbranche en uitgegroeid tot een kerngezond bedrijf met een gezellig team met ervaren professionals met grote hoeveelheid kennis en ervaring.

 • Ruim 5000 tevreden klanten

  De afgelopen jaren hebben wij veel nieuwe klanten mogen verwelkomen door de reputatie die wij hebben in de hostingwereld. Inmiddels voorzien wij ruim 5000 klanten in hun hostingbehoeften.Ervaringen van partners • We werken nu al een aantal jaar samen met Skyberate. De medewerkers zijn uiterst behulpzaam en meedenkend waar het gaat om hosting vraagstukken. Binnen het team is er ruime kennis aanwezig van Magento en de bekende CMS systemen. Skyberate is een prima partner voor bedrijven met online ambities!