Over ons

Skyberate Internet Services B.V. is een onderneming welke zich sinds 2003 bezig houdt met het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige hostingoplossingen. In de afgelopen jaren hebben wij ons bewezen op de internet services markt en geïnvesteerd in onze infrastructuur. De investering in onze infrastructuur betaald zich terug in de kwaliteit van onze hostingdiensten. Inmiddels voorzien wij enkele duizenden klanten in hun hostingbehoeften en zijn wij uitgegroeid tot een specialist op het gebied van het hosten en beheren van bedrijfskritische webomgevingen.

Onze visie

In de hedendaagse wereld hebben bedrijven een steeds grotere behoefte aan een webomgeving welke altijd bereikbaar is, een optimale performance heeft en flexibel is. Hosting in de cloud is een veel gehoorde term die al deze mogelijkheden biedt en waar wij steeds meer bedrijven naar zien overstappen. Skyberate onderkent deze beweging niet alleen, wij werken er actief aan mee met de diensten die wij aanbieden. Wij verwachten dat deze beweging zich in de toekomst alleen maar verder zal ontwikkelen en willen daarom als vooruitstrevende hostingprovider voorop lopen bij deze ontwikkelingen.

Onze missie

Skyberate Internet Services B.V. streeft ernaar een partner te zijn voor haar klanten welke kwalitatief hoogwaardige hostingdiensten levert. Onze missie is om maximaal bij te dragen aan het online succes van onze klanten.

Onze kernwaarden


Kernwaarden vormen de fundering van een onderneming en zijn het kompas voor hoe een organisatie zich wil profileren.
De kernwaarden van Skyberate Internet Service B.V. zijn als volgt:Waarom Skyberate?

Tevreden klanten: ★★★★ uit 150+ beoordelingen!

 • Professionele en persoonlijke ondersteuning

  Bij ons bent u geen nummertje, onze medewerkers staan tijdens kantooruren altijd voor u klaar om u de service te bieden die u verdient. U kunt ons bereiken per e-mail, live-chat en telefoon.

 • Concurrerende tarieven

  Voor het segment in de hostingbranche waarin wij opereren bieden wij zeer concurrerende tarieven. Qua infrastructuur en service begeven wij ons in het hogere segment van de hostingmarkt.

 • Telefonisch bereikbaar

  Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar voor al uw vragen, geen wachttijden maar direct een kundige medewerker aan de lijn die u kan ondersteunen bij al uw vragen. Wanneer u een toerijkende SLA heeft is dit zelfs 24 uur per dag het geval.

 • Redundante infrastructuur

  De cloudplatformen in onze datacenters zijn volledig redundant uitgerust waardoor er een zeer hoge beschikbaarheid is op onze systemen. Daarnaast werken wij enkel met netwerkleveranciers die dezelfde filosofie als wij naleven.

 • Ruim 15 jaar actief in de hostingbranche

  Wij zijn al sinds 2003 actief in de hostingbranche en uitgegroeid tot een kerngezond bedrijf met een gezellig team met ervaren professionals met grote hoeveelheid kennis en ervaring.

 • Ruim 5000 tevreden klanten

  De afgelopen jaren hebben wij veel nieuwe klanten mogen verwelkomen door de reputatie die wij hebben in de hostingwereld. Inmiddels voorzien wij ruim 5000 klanten in hun hostingbehoeften.