Over ons

Skyberate Internet Services B.V. is een onderneming welke zich sinds 2003 bezig houdt met het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige hostingoplossingen. In de afgelopen jaren hebben wij ons bewezen op de internet services markt en geïnvesteerd in onze infrastructuur. De investering in onze infrastructuur betaald zich terug in de kwaliteit van onze hostingdiensten. Inmiddels voorzien wij enkele duizenden klanten in hun hostingbehoeften en zijn wij uitgegroeid tot een specialist op het gebied van het hosten en beheren van bedrijfskritische webomgevingen.
Visie

Onze Visie

In de hedendaagse wereld hebben bedrijven een steeds grotere behoefte aan een webomgeving welke altijd bereikbaar is, een optimale performance heeft en flexibel is. Hosting in de cloud is een veel gehoorde term die al deze mogelijkheden biedt en waar wij steeds meer bedrijven naar zien overstappen. Skyberate onderkent deze beweging niet alleen, wij werken er actief aan mee met de diensten die wij aanbieden. Wij verwachten dat deze beweging zich in de toekomst verder zal ontwikkelen en willen daarom als vooruitstrevende hostingprovider voorop lopen bij deze ontwikkelingen.

Onze missie

Skyberate Internet Services B.V. streeft ernaar een partner te zijn voor haar klanten welke kwalitatief hoogwaardige hostingdiensten levert. Onze missie is om maximaal bij te dragen aan het online succes van onze klanten.

Onze kernwaarden

Kernwaarden vormen de fundering van een onderneming en zijn het kompas voor hoe een organisatie zich wil profileren.
De kernwaarden van Skyberate Internet Service B.V. zijn als volgt:

Zekerheid

In al onze diensten hebben wij zoveel mogelijk zekerheid ingebouwd door te kiezen voor betrouwbare partners en de beste apparatuur. Zo hebben wij en jij de grootst mogelijke zekerheid op het behalen van de beste prestaties.

Kwaliteit

Kwaliteit is voor ons en onze klanten een van de belangrijkste factoren. Wij besparen daarom niet op onze infrastructuur maar werken enkel met de beste leveranciers en apparatuur om de maximale prestaties te behalen.

Klantgericht

Bij ons ben jij geen nummertje, elke klant krijgt dezelfde behandeling en dus het zelfde hoge service niveau wat wij nastreven. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar om de service te bieden die je verdient.

Innovatief

Wij durven, waar nodig, de gebaande paden te verlaten om nieuwe ontwikkelingen te introduceren. Wij volgen de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied en de toepasbare technologie, zodat we blijven voorlopen

Passie

Wij werken vanuit onze passie voor ons vak en zijn ambitieus. Daarom zijn wij voortdurend bezig met innovatie van onze diensten en het verhogen van de kwaliteit. Wij zijn trots op onze producten en laten dat je graag zien!

Waarom Skyberate

Persoonlijke support

Bij ons ben je geen nummertje, onze medewerkers staan tijdens kantooruren altijd voor je klaar om de service te bieden die je verdient. Je kunt ons bereiken per e-mail, live-chat en telefoon.

Concurrerende tarieven

Voor het segment in de hostingbranche waarin wij opereren bieden wij zeer concurrerende tarieven. Qua infrastructuur en service begeven wij ons in het hogere segment van de hostingmarkt.

Ruim 15 jaar actief

Wij zijn al sinds 2003 actief in de hostingbranche en zijn inmiddels uitgegroeid tot een kerngezond bedrijf met een gezellig team van ervaren professionals met een grote hoeveelheid kennis en ervaring.

5.000+  tevreden klanten

De afgelopen jaren hebben wij veel nieuwe klanten mogen verwelkomen door de reputatie die wij hebben in de hostingwereld. Inmiddels voorzien wij ruim 5000 klanten in hun hostingbehoeften.

Uitstekende infrastructuur

De cloudplatformen in onze datacenters zijn volledig redundant uitgerust waardoor er een zeer hoge beschikbaarheid is op onze systemen. Wij werken enkel met leveranciers die dezelfde filosofie als ons naleven.

Telefonisch bereikbaar

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar voor al jouw vragen, geen wachttijden maar direct een kundige medewerker aan de lijn die je kan helpen. Met een toereikend SLA is dit zelfs 24 uur per dag het geval.

HOSTING NODIG?

NEEM CONTACT OP!

Spreek met een expert