The Green Web Foundation

The Green Web Foundation versnelt de transitie van de Internet-sector naar het gebruik van duurzame energie wereldwijd. Dit doen ze door hostingpartijen en datacenters bewust te maken van het gebruik van een groene stroom. Dit doen ze onder andere door de publieke druk op te voeren met een browser-extensie.

  • Groene datacenters

  • Wereldwijde duurzame energie

  • Samen naar een groener web

Skyberate is officieel Gold Partner van The Green Web Foundation. Om Gold Partner van The Green Web Foundation te zijn mag je PUE niet meer dan 1.5 zijn. Als organisatie zijn wij constant bezig met het investeren in een duurzame toekomst en dat mag je best van de daken schreeuwen. Wij vinden een duurzame wereld belangrijk en dragen daarom graag ons steentje bij.

Hosting van goede doelen

Doetebol is een belevingspark in de wijk Schöneveld (zuid) in Doetinchem. Ontstaan vanuit een buurtinitiatief ingediend bij de gemeente. Het park wordt momenteel gerealiseerd naar ideeën van basisschool kinderen en bewoners uit de buurt. Gefaciliteerd met startkapitaal van de gemeente Doetinchem en sponsoring van lokale ondernemers.

  • Samen bouwen
  • Natuurlijk spelen & beleven

  • Binding met de natuur

Skyberate steunt Doetebol omdat wij vinden dat alle kinderen en ouderen de mogelijkheid moeten hebben om elkaar te ontmoeten op een veilige en toegankelijk plek. In een digitale wereld is het belangrijk om de natuur niet alleen via je scherm te bekijken, maar ook door je eigen ogen. Doetebol realiseert zo’n plek en daaraan dragen wij graag bij.

MVO met zonnepanelen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen met zonnepanelen. Met alle aandacht op de duurzaamheid en verantwoord ondernemen is het algemeen bekend dat alle bedrijven een bijdrage moeten gaan leveren een duurzame wereld, zodat we onze planeet leefbaar houden. Zonnepanelen zijn een toegankelijke manier om hier een bijdrage aan te leveren. Terwijl fossiele brandstoffen langzaam opraken is de zon een onuitputtelijke energiebron en daar moet je als organisatie optimaal gebruik van maken.

  • Zelfvoorzienend

  • Co2-uitstoot reductie

  • Verduurzaming van de wereld

Skyberate onderneemt op een duurzame wijze met de focus op people, planet en profit. MVO is een onmisbaar onderdeel in ons bedrijf. Door gebruik te maken van zonnepanelen leveren wij een bijdrage aan de verduurzaming van ons bedrijf in de vorm van CO2-uitstoot reductie. Skyberate is door gebruik te maken van zonnepanelen al jaren grotendeels zelfvoorzienend en daar zijn we trots op.