Skyberate is dé hostingspecialist. Sinds de oprichting in 2003 zijn wij uitgegroeid tot een stabiele hostingpartner voor veel bedrijven in Nederland. Wij voorzien momenteel meer dan 5.000 bedrijven in hun hostingbehoeften en zijn gespecialiseerd in WordPress, Magento en Shopware. Onze missie is om maximaal bij te dragen aan het online succes van onze klanten. Dat doen we door te werken met passie vanuit het vak. Zekerheid, kwaliteit en klantgerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Over ons

Skyberate Internet Services B.V. is sinds 2003 actief in de hostingbranche. Inmiddels voorzien wij enkele duizenden klanten in hun hostingbehoeften. De afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot een kerngezonde onderneming, dit is ook terug te zien in de groei van ons team.

Meer over Skyberate

Ons team

Een gezicht bij het bedrijf die misschien wel een van de belangrijkste faciliteiten levert voor jouw website is wel zo fijn. Op onze team pagina kun je direct een overzicht zien van het complete team. Zo heb je altijd een beeld bij de persoon met wie je contact hebt.

Bekijk ons team

MVO

Skyberate onderneemt op een duurzame wijze met de focus op people, planet en profit. MVO is een onmisbaar onderdeel in ons bedrijf geworden. Als organisatie leveren wij een bijdrage aan verschillende MVO-projecten. Via deze weg proberen wij ons steentje bij te dragen aan een betere, schonere en wereld door middel van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Meer over MVO

Referenties

Duizenden klanten maken gebruik van onze dienstverlening. Onze klanten variëren van kleine tot hele grote organisaties. We vinden het belangrijk dat je inzicht hebt in hoe deze klanten over ons denken en hoe onze oplossingen bijdragen aan hun online successen. Wil je ook als referentie op onze site vermeld staan? Laat het ons weten.

meer informatie

Klantcases

Onze klanten nemen niet snel genoegen met een standaard oplossing. Zij willen vanaf de implementatie direct voordelen realiseren. En dat kan. Niet alleen door maatwerk oplossingen, maar vooral door grensverleggende projecten te definiëren die de resultaten ten goede komen. Wil je ook zulke resultaten of wil je samen met ons een case uitlichten? Laat het ons weten.

Meer informatie

Voorwaarden

Wij vinden duidelijke en transparante regelgeving belangrijk. Op onze website heb je daarom direct inzicht in onze Algemene Voorwaarden, Privacyverklaring, Disclaimer en meer. Ook heb je hier de mogelijkheid de betreffende documenten te downloaden.

Meer informatie

Infrastructuur

Onze state-of-the-art infrastructuur bevindt zich in drie datacenters verspreid over Nederland. De kwaliteit en stabiliteit van onze dienstverlening waarborgen wij met zorgvuldig geselecteerde datacenters en hardware. In onze datacenters draaien meerdere cloudplatformen welke allemaal volledig redundant zijn uitgerust. Mocht het toch misgaan? Wij monitoren onze netwerken en servers 24 uur per dag op beschikbaarheid met externe monitoringsystemen.

meer informatie

Neem contact op met een van onze experts

Heb je interesse in een van onze diensten, heb je een vraag of heb je behoefte aan een vrijblijvend gesprek?
Gewoon vragen. Onze experts zitten klaar om je te helpen!

* Verplichte velden. Wij respecteren je privacy.


5 van de 5 sterren! Beoordeling Skyberate Internet Services b.v. | 5 van de 5 sterren uit 180 recensies | ISPGids.com