Over Skyberate

Actueel

Direct inzicht in alle actualiteiten binnen ons bedrijf maar ook in alle zaken die van belang zijn voor jouw hostingdiensten. Op deze pagina tref je een compleet overzicht aan van alle actuele zaken zoals nieuwsberichten, storingsmeldingen, aankondigingen voor gepland onderhoud en de laatste technische artikelen.

Over ons

Skyberate Internet Services B.V. is sinds 2003 actief in de hostingbranche. Inmiddels voorzien wij enkele duizenden klanten in hun hostingbehoeften. De afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot een kerngezonde onderneming, dit is ook terug te zien in de groei van ons team.

Ons team

Een gezicht bij het bedrijf die misschien wel een van de belangrijkste faciliteiten levert voor jouw website is wel zo fijn. Op onze team pagina kunt direct een overzicht zien van het complete team. Zo heb je altijd een beeld bij de persoon met wie je contact hebt.

Voorwaarden

Duidelijke en transparante regelgeving is belangrijk om te weten waar je als klant aan toe bent. Op onze website heb je daarom direct inzicht in onze Algemene Voorwaarden, Privacy verklaring en disclaimer. Je hebt hier tevens de mogelijkheid de betreffende documenten te downloaden.

Kom jij ons team versterken?