Overweeg je een overstap naar Magento Hosting PLUS, een Magento Server of onze Magento Enterprise Hosting? Ervaar de kracht van onze diensten in de praktijk. Wij laten je graag zien welke snelheid wij kunnen realiseren met één van onze hostingoplossingen.

Ook is het mogelijk dat wij een kopie van jouw bestaande shop maken en deze op een tijdelijke URL op ons Magento plaform kunt uitproberen. Pas wanneer je volledig tevreden bent over de snelheid en de kwaliteit van onze diensten zullen wij een offerte uitbrengen.

Niet tevreden, geen rekening. Ervaar de kennis die wij hebben van Magento om de snelheid van jouw webwinkel (in zowel frontend als backend) flink te kunnen verhogen. Wij helpen je graag hiermee en voorzien je kosteloos van advies.

Vul het formulier in en vraag direct een testomgeving aan of lees hieronder meer over hoe de aanvraag van een testomgeving in zijn werk gaat.

Hoe werkt het? • Aanvragen

  Vraag een testomgeving aan via bovenstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met je op om jouw situatie te bespreken en een testoverzetting te plannen.

 • Optimalisaties

  Wij gaan de mogelijke optimalisaties doorvoeren op de testomgeving om een zo hoog mogelijke snelheid te behalen voor jouw webwinkel.

 • Offerte

  Wij maken een vrijblijvende offerte op basis van de testomgeving en jouw wensen. Je kunt op basis hiervan een keuze maken of je een overstap wilt maken.


 • Testomgeving

  Wij zetten een volledige testomgeving voor je op. Dit kan op basis van een backup die je zelf hebt of die wij maken bij jouw huidige provider.

 • Testen snelheid

  Zodra wij gereed zijn met de optimalisaties zullen wij je hierover informeren zodat je zelf de webwinkel en de snelheid uitgebreid kunt testen.

 • Overstappen

  Indien je besluit de overstap te gaan maken zullen wij een definitieve migratie gaan inplannen. Na de migratie zullen wij de optimalisaties op jouw live omgeving doorvoeren.