SNELHEID

Door de speciaal voor jou gereserveerde servercapiteit wordt jouw Magento webshop razendsnel en stabiel. Maak gebruik van de optimalisatiemogelijkheden en geef jouw webshop een flinke snelheidsboost met Redis, PHP 7 & HTTP/2! Ervaar het zelf.


SERVICE

Haal het maximale uit jouw hosting en webshop. Gereserveerde resources en een standaard SLA inbegrepen. De service time is uitbreidbaar zodat je onze Magento experts dagelijks tot 21:00 kunt bereiken voor hostingvragen.


VEILIGHEID

Met automatische updates, dagelijkse scans op infecties, inzet van firewalls en 24/7 monitoring van onze servers, zorgen wij dat jouw Magento webshop veilig en online blijft.


ONTZORGING

We zijn expert op het gebied van Magento hosting. Met meer dan 5000 Magento webshops als klant, weten we waar we over praten en denken we met je mee. Jij kan je focussen op ondernemen, wij regelen de hosting.

Onze tarieven

Beschikbare Addons
Het kan voorkomen dat de standaardpakketten niet voldoen aan jouw wensen, met onze addons kun je een pakket helemaal op maat afstemmen, onderstaand een overzicht van de beschikbare addons:

Onze PLUS punten

Redis integratie


Je kunt nu Redis toevoegen aan deze dienst om de snelheid van jouw webshop te verhogen zonder direct een eigen server nodig te hebben. Eventueel is een combinatie met een Full Page Cache integratie mogelijk om de snelheid op zowel frontend als backend flink te verhogen.

PHP 7


Dankzij onze OPcache versnel je je Magento installatie met 30-40%. Mocht je nog code hebben die incompatible is met PHP 7 dan kan je in ons controlpanel eenvoudig wisselen tussen de PHP-versies!

Gratis gebruik CDN


Een supersnelle laadtijd waar jouw klanten zich ook bevinden, besparing van bandbreedte, vermindering van de belasting op jouw servers en bescherming tegen cyberaanvallen (o.a. DDoS). Door onze integratie van CloudFlare binnen een paar klikken geregeld.

Geïsoleerde omgeving


Je beschikt over een geïsoleerde omgeving met speciaal voor jou gereserveerde resources. Doordat iedere omgeving beschikt over zijn eigen hoeveelheid resources ondervindt je geen hinder van andere webshops op dezelfde server.

Gratis proberen


Wij laten je graag de voordelen van Magento PLUS hosting zien. Ervaar het zelf en vraag nu kosteloos een testomgeving aan.

Virus- & Spamfiltering


E-mail wordt gefilterd door onze Spamexperts filters. Tevens zorgen onze proactieve scanners ervoor dat jouw Magento installaties en bestanden dagelijks worden gescand op malware en virussen.

Pay per use principe


Wij hanteren geen harde limieten qua opslagruimte en dataverkeer. Als je een van deze limieten overschrijdt blijft jouw website gewoon functioneren en krijg je achteraf alleen hetgeen wat je daadwerkelijk hebt verbruikt doorberekend.

Waarom Magento Hosting van Skyberate?


 • Ruime ervaring met Magento

  Sinds 2009 zijn wij bezig met het aanbieden van specifieke Magento hosting. Inmiddels verzorgen wij de hosting voor meer dan 4000 Magento webwinkels, hiermee zijn wij een van de grootste Magento hostingproviders van Nederland.

 • Optimalisatie

  De optimalisatie voor Magento is essentieel om een goede snelheid te behalen, wij hebben expertise in de optimalisatie van Magento en ondersteunen je hier graag bij.

 • Redundante infrastructuur

  Alle hardware en netwerkapparatuur in onze datacenters is voor zover mogelijk redundant uitgevoerd. Daarnaast zijn er altijd reservesystemen beschikbaar die bij problemen direct kunnen worden ingezet.

 • Delen van kennis

  Door de jaren heen hebben wij veel Magento kennis opgedaan. Deze kennis delen wij graag met je zodat je dit kunt gebruiken bij het verder verbeteren van jouw webwinkel.

 • Ontwikkelomgeving

  Je hebt de mogelijkheid om een ontwikkelomgeving te creëren. Zo kun je in een aparte omgeving jouw Magento webshop ontwikkelen zonder consequenties voor jouw live omgeving.

 • Overstapservice

  Als een van de weinige providers bieden wij een overstapservice aan waarmee wij de gehele verhuizing zonder downtime voor je kunnen regelen.

Referenties

 • Zit nu een aantal jaar bij Skyberate en ben zeer tevreden, wordt altijd vriendelijk en snel geholpen (via chat en mail), altijd snelle antwoorden op de vragen die ik heb. Zelfs in de avond adequate service; dit is een pre voor een webshop. Zelf ben ik ook altijd bereikbaar voor onze klanten via chat of mail en dan is het ook erg fijn als je dat zelf ervaart bij Skyberate, echt Top!
 • Top. Direct vrijwel direct contact. Na overzetting eigen server en wat email problemen, werd dit direct binnen de gestelde sla tijd opgelost. Tot nu toe een tevreden klant. En nu dit zo houden Skyberate :-)