ADVIES

Door onze ruime ervaring met Magento, zijn wij uitgegroeid tot één van de experts op dit gebied. Kennis delen wij graag met onze klanten en tevens kun je altijd bij ons terecht voor advies op het gebied van Magento.


ONTZORGING

We zijn expert op het gebied van Magento hosting. Met meer dan 5000 Magento webshops als klant, weten we waar we over praten en denken we met je mee. Jij kan je focussen op ondernemen, wij regelen de hosting.

Onze tarieven

Beschikbare addons
Het kan voorkomen dat de standaardpakketten niet voldoen aan jouw wensen, met onze addons kun je een pakket helemaal op maat afstemmen, onderstaand een overzicht van de beschikbare addons:

Waarom Magento Hosting van Skyberate?


 • Ruime ervaring met Magento

  Sinds 2009 zijn wij bezig met het aanbieden van specifieke Magento hosting. Inmiddels verzorgen wij de hosting voor meer dan 4000 Magento webwinkels, hiermee zijn wij een van de grootste Magento hostingproviders van Nederland.

 • Optimalisatie

  De optimalisatie voor Magento is essentieel om een goede snelheid te behalen, wij hebben expertise in de optimalisatie van Magento en ondersteunen je hier graag bij.

 • Redundante infrastructuur

  Alle hardware en netwerkapparatuur in onze datacenters is voor zover mogelijk redundant uitgevoerd. Daarnaast zijn er altijd reservesystemen beschikbaar die bij problemen direct kunnen worden ingezet.

 • Delen van kennis

  Door de jaren heen hebben wij veel Magento kennis opgedaan. Deze kennis delen wij graag met je zodat u dit kunt gebruiken bij het verder verbeteren van jouw webwinkel.

 • Ontwikkelomgeving

  Je hebt de mogelijkheid om een ontwikkelomgeving te creëren. Zo kun je in een aparte omgeving jouw Magento webshop ontwikkelen zonder consequenties voor jouw live omgeving.

 • Overstapservice

  Als een van de weinige providers bieden wij een overstapservice aan waarmee wij de gehele verhuizing zonder downtime voor je kunnen regelen.

Onze Magento Enterprise klanten

 • Gelukkig bestaan er ook nog hosting partijen die niet alleen maar geld willen verdienen maar juist willen meedenken en meegroeien met hun klanten. Naast uiteraard de behaalde supersonische snelheden van onze sites en de 24/7 pro-actieve klantenservice, maakt dit juist waarom wij zo blij zijn met Skyberate!
 • Skyberate is voor ons meer dan een hosting partij. Het belangrijkste is natuurlijk een stabiele en snelle hosting, maar daarnaast is Skyberate een partner voor ons die in staat is mee te denken over it vraagstukken en met praktisch oplossingen te komen. Skyberate heeft ons geholpen bij de groei van één webshop naar een volwaardige e-commerce speler met een multistore van meer dan 50 webwinkels.