Middelgrote en grote webshops

Magento Server Hosting

Geschikt voor Magento webshops die optimale snelheid en stabiliteit willen. Onze virtuele servers zijn volledig geoptimaliseerd voor Magento. Deze optimalisatie combineren we met allerlei tools om het uiterste uit je shop te halen. Denk hierbij aan geavanceerde caching, veiligheidstools en proactieve monitoring.

Kleine en middelgrote webshops

Magento Hosting PLUS

Hoge snelheid en stabiliteit voor een gunstige prijs. Door onze hostingcapaciteit efficiënt in te zetten profiteer je van belangrijke snelheids- en stabiliteitsvoordelen van een eigen server terwijl de kosten relatief laag blijven. Wij adviseren Magento Hosting PLUS voor webshops tot 1500 bezoekers per dag.

Kleine en startende webshops

Shared Magento Hosting

Betrouwbare en betaalbare hosting voor kleine Magento webshops. Wij vinden dat iedere website snel, stabiel en veilig moet zijn. Daarom zijn ook de servers bij Shared Magento Hosting volledig geoptimaliseerd, en bieden wij allerlei hulpmiddelen om je hosting tot een succes te maken.

Magento

Magento is een van de meest geavanceerde e-Commerce platformen. Gespecialiseerde Magento Hosting is essentieel om Magento snel en stabiel te laten werken. Onze hostingdiensten zijn geoptimaliseerd voor het hosten van Magento. Door onze kennis van Magento te combineren met de nieuwste techniek, bieden wij voor iedereen een passend hostingpakket.

Wij gaan verder dan hosting. Relevante Magento artikelen op onze blog, deelname aan events en kundige medewerkers die je graag van advies voorzien, maken ons een belangrijke Magento partner voor onze klanten.

 

Geoptimaliseerd voor Magento

Wij willen dat je optimaal gebruik kunt maken van de mogelijkheden die Magento biedt, zowel in de ontwikkelfase als in productie. Daarom bieden wij alle tools die je nodig hebt om Magento goed te kunnen ontwikkelen. Daarnaast komen onze hostingpakketten met tools om de uiterste snelheid en stabiliteit uit je webshop te halen.

Een greep uit de ontwikkeltools die wij standaard aanbieden: git, composer, modman, n98-magerun. Mis je tools? Wij denken graag met je mee.

Om te zorgen dat je shop altijd stabiel en veilig is, maken al onze hostingservers gebruik van geoptimaliseerde Magento-images. Op ieder hostingpakket kan je gebruik maken van SSL via Letsencrypt, Cloudflare CDN en PHP Opcache.

Snelheid- en optimalisatie technieken

Varnish

Met Varnish wordt content van je website opgeslagen in de cache. Het verhoogt de laadtijd van je website doordat content sneller wordt getoond aan je bezoekers. Wij kunnen de gehele integratie van Varnish (kosteloos) regelen voor je!

Redis

Met Redis als cachingtechniek kan je de snelheid van je Magento Backend en de checkout flink verhogen. Vooral in combinatie met een cachingmethode zien we positieve resultaten. Wij kunnen de integratie van Redis (kosteloos) voor je regelen.

FPC

Met onze optionele integratie van een Full Page Cache haal je de maximale snelheid uit je webshop. In combinatie met Redis kunnen er zeer goede resultaten behaald worden op de frontend.

PHP7

Met de komst van PHP7 is er weer een methode bij om nog betere laadtijden te behalen, wij zien sites waarbij het verschil (t.o.v. PHP 5) wel kan oplopen tot 50%! Laat ons je ondersteunen bij de overstap naar PHP7.

Search Engines

Om de zoekfunctie op je website sneller te maken is het mogelijk om gebruik te maken van tools als Solr, Sphinx of Elasticsearch. We kunnen je tevens helpen bij de integratie van deze tools.

Loadbalanced

Voor websites die te maken hebben met hoge of piekbelastingen kunnen we een loadbalanced opstelling neerzetten, hierdoor verdeel je de bezoekers over meerdere servers.

Uitstekende support met scherpe tarieven

Wij willen dat iedereen toegang heeft tot goede hosting. Daarom zijn wij voor iedereen bereikbaar per telefoon, chat en email. Ongeacht het pakket dat je afneemt. Indien gewenst kan je kiezen voor een uitgebreide SLA waarmee je onze storingsdienst 24/7 kunt bereiken. Prijstechnisch hebben wij voor iedereen een passend pakket, passend bij je snelheidswens, budget en technische vereisten van je website of webshop.

Maximale performance met de hoogste stabiliteit

Iedere website moet snel en stabiel zijn. Niet alleen voor je eigen gevoel, maar ook voor je bezoekers en je conversie. Wij onderscheiden ons door focus te leggen op hoge stabiliteit en maximale performance. Dat bereiken wij door innovatieve techniek te combineren met de beste hardware en de meeste recente kennis uit hostingland. Onze hardware staat verdeeld over drie locaties in Nederland. Het voordeel hiervan is dat wij volledige controle hebben over onze hosting en dat jouw data veilig in Nederland staat. Daarnaast maken onze datacenters gebruik van groene stroom.