Magento Hosting PLUS

Kleine en middelgrote webshops

Magento Hosting PLUS

Hoge snelheid en stabiliteit voor een gunstige prijs. Door onze hostingcapaciteit efficiënt in te zetten profiteer je van belangrijke snelheids- en stabiliteitsvoordelen van een eigen server terwijl de kosten relatief laag blijven. Wij adviseren Magento Hosting PLUS voor webshops tot 1500 bezoekers per dag.

Kleine en startende webshops

Shared Magento Hosting

Betrouwbare en betaalbare hosting voor kleine Magento webshops. Wij vinden dat iedere website snel, stabiel en veilig moet zijn. Daarom zijn ook de servers bij Shared Magento Hosting volledig geoptimaliseerd, en bieden wij allerlei hulpmiddelen om je hosting tot een succes te maken.

Magento Shared Hosting
Magento Server Hosting

Middelgrote en grote webshops

Magento Server Hosting

Geschikt voor Magento webshops die optimale snelheid en stabiliteit willen. Onze virtuele servers zijn volledig geoptimaliseerd voor Magento. Deze optimalisatie combineren we met allerlei tools om het uiterste uit je shop te halen. Denk hierbij aan geavanceerde caching, veiligheidstools en proactieve monitoring.

Magento & Skyberate

Met onze focus op e-Commerce zijn we ons ervan bewust hoe belangrijk een snelle, stabiele webshop is voor je conversie, voor de gebruikservaring van je bezoekers en voor je positie in de zoekresultaten. Hosting is het fundament van je webshop. Daarom zijn onze hostingplatformen volledig geoptimaliseerd voor Magento. Dat is een cruciale voorwaarde voor een snelle en stabiele webshop. 

Voor ieder segment bieden wij een passend hostingpakket. Door onze kennis van Magento te combineren met de nieuwste techniek, bieden wij voor iedereen een passend hostingpakket. Wij onderscheiden ons daarmee van de concurrent.  

Interesse in onze Magento Hosting? Neem contact op en we adviseren je graag over de beste oplossing.

 

Gericht op developers

Wij willen dat je optimaal gebruik kunt maken van de mogelijkheden die Magento biedt, zowel in de ontwikkelfase als in productie. Daarom bieden wij alle tools die je nodig hebt om Magento goed te kunnen ontwikkelen. Daarnaast bieden wij de optie om je webshop eenvoudig te integreren met tools om de uiterste snelheid en stabiliteit uit je webshop te halen.

Een greep uit de ontwikkeltools die wij standaard aanbieden: git, composer, modman, n98-magerun. Mis je tools? Laat het ons weten, wij helpen je graag.

Om te zorgen dat je shop altijd stabiel en veilig is, maken al onze hostingservers gebruik van geoptimaliseerde Magento-images. Op ieder hostingpakket kan je gebruik maken van SSL via Letsencrypt, Cloudflare CDN en PHP Opcache. Afhankelijk van het gekozen pakket activeer je met één klik Redis en Varnish. 

Waarom Magento Hosting bij Skyberate

Hogere conversie

Een hogere conversie door een snellere checkout. Dat bereiken we met Redis integratie. Met Redis als cachingtechniek kan je de snelheid van je Magento backend flink verhogen.

Beste gebruikerservaring

De beste gebruikerservaring door maximale snelheid en kortere laadtijden. Dat bereiken we met PHP 7. Wij zien sites waarbij het verschil (t.o.v. PHP 5) kan oplopen tot wel 50%!

Kortere laadtijd

Kortere laadtijden doordat pagina’s sneller worden geladen, zelfs met hoge- piekbelasting. Met Varnish worden pagina’s van je website opgeslagen in de cache.

Geavanceerde firewall

Houdt indringers buiten de deur met onze geavanceerde firewall. Onze firewall herkent verdachte patronen en werkt daardoor preventief.

Search Engines

Een snellere zoekfunctie door gebruik te maken van tools als Solr, Sphinx of Elasticsearch. We helpen je graag bij de integratie van deze tools.

Pay-per-use

Nooit meer zorgen over orders die niet weggeschreven kunnen worden, mail die niet aankomt of je webshop die offline gaat wegens het overschrijden van je resources.

Uitstekende support met scherpe tarieven

Wij willen dat iedereen toegang heeft tot goede hosting. Daarom zijn wij voor iedereen bereikbaar per telefoon, chat en email. Ongeacht het pakket dat je afneemt. Indien gewenst kan je kiezen voor een uitgebreide SLA waarmee je onze storingsdienst 24/7 kunt bereiken. Prijstechnisch hebben wij voor iedereen een passend pakket, passend bij je snelheidswens, budget en technische vereisten van je website of webshop.

Maximale performance met de hoogste stabiliteit

Iedere website moet snel en stabiel zijn. Niet alleen voor je eigen gevoel, maar ook voor je bezoekers en je conversie. Wij onderscheiden ons door focus te leggen op hoge stabiliteit en maximale performance. Dat bereiken wij door innovatieve techniek te combineren met de beste hardware en de meeste recente kennis uit hostingland. Onze hardware staat verdeeld over drie locaties in Nederland. Het voordeel hiervan is dat wij volledige controle hebben over onze hosting en dat jouw data veilig in Nederland staat. Daarnaast maken onze datacenters gebruik van groene stroom.