Magento & Skyberate

Magento is het meest gebruikte e-Commerce platform voor webshops. Skyberate is gespecialiseerd in het hosten van e-Commerce webshops.

Het behalen van een maximale snelheid is super belangrijk voor de performance van je webshop. Elke seconde vertraging in de laadtijd van je shop zorgt voor 7% daling in je conversie. Daarom zijn wij en onze klanten zich bewust van het belang van een snelle webshop. Wil jij ook een super snelle webshop?

4138 klanten gingen je voor!

Gelukkig bestaan er hosting partijen die willen meedenken en meegroeien met hun klanten. Naast de behaalde supersonische snelheden van onze sites en de 24/7 pro-actieve klantenservice, maakt dit waarom wij zo blij zijn met Skyberate!

THE CHECK NETWORK

Gegarandeerd de beste performance

Nog niet overtuigd? Probeer het zelf! Ervaar de kracht van onze diensten in de praktijk. Wij laten je graag zien welke snelheid wij kunnen realiseren met onze Magento Hosting.

Waarom Magento Hosting bij Skyberate

Hogere conversie

Beste gebruikerservaring

Kortere laadtijd

Geavanceerde firewall

Snellere zoekfunctie

Magento Hosting PLUS

Kleine en middelgrote webshops

Magento Hosting PLUS

Hoge snelheid en stabiliteit voor een gunstige prijs. Door onze hostingcapaciteit efficiënt in te zetten profiteer je van belangrijke snelheids- en stabiliteitsvoordelen van een eigen server terwijl de kosten relatief laag blijven. Wij adviseren Magento Hosting PLUS voor webshops tot 1500 bezoekers per dag.

Kleine en startende webshops

Shared Magento Hosting

Betrouwbare en betaalbare hosting voor kleine Magento webshops. Wij vinden dat iedere website snel, stabiel en veilig moet zijn. Daarom zijn ook de servers bij Shared Magento Hosting volledig geoptimaliseerd, en bieden wij allerlei hulpmiddelen om je hosting tot een succes te maken.

Magento Shared Hosting
Magento Server Hosting

Middelgrote en grote webshops

Magento Server Hosting

Geschikt voor Magento webshops die optimale snelheid en stabiliteit willen. Onze virtuele servers zijn volledig geoptimaliseerd voor Magento. Deze optimalisatie combineren we met allerlei tools om het uiterste uit je shop te halen. Denk hierbij aan geavanceerde caching, veiligheidstools en proactieve monitoring.

Uitstekende support met scherpe tarieven

Wij willen dat iedereen toegang heeft tot goede hosting. Daarom zijn wij voor iedereen bereikbaar per telefoon, chat en email. Ongeacht het pakket dat je afneemt. Indien gewenst kan je kiezen voor een uitgebreide SLA waarmee je onze storingsdienst 24/7 kunt bereiken. Prijstechnisch hebben wij voor iedereen een passend pakket, passend bij je snelheidswens, budget en technische vereisten van je website of webshop.

Maximale performance met de hoogste stabiliteit

Iedere website moet snel en stabiel zijn. Niet alleen voor je eigen gevoel, maar ook voor je bezoekers en je conversie. Wij onderscheiden ons door focus te leggen op hoge stabiliteit en maximale performance. Dat bereiken wij door innovatieve techniek te combineren met de beste hardware en de meeste recente kennis uit hostingland. Onze hardware staat verdeeld over drie locaties in Nederland. Het voordeel hiervan is dat wij volledige controle hebben over onze hosting en dat jouw data veilig in Nederland staat. Daarnaast maken onze datacenters gebruik van groene stroom.