SNELHEID

Bij loadbalancing wordt gewerkt met meerdere servers en worden bezoekers verdeeld over verschillende machines waardoor de snelheid en dus de conversie wordt verhoogt.


PIEKBELASTING

Steeds vaker zien we dat websites te maken krijgen met piekbelasting, vaak veroorzaakt door media aandacht. Het is belangrijk dat een hostingomgeving hierop is ingericht.


MEERDERE SERVERS

Via een loadbalancer worden de bezoekers verdeeld over de verschillende servers waardoor de belasting wordt opgevangen en de website meer bezoekers kan verwerken.


ONDERSTEUNING

Wil je meer informatie of advies over je actuele situatie en de beste oplossing voor jouw webshop? We hebben bijna 15 jaar ervaring op dit gebied en voorzien je graag van advies.

Waarom Skyberate?

Tevreden klanten: ★★★★ uit 150+ beoordelingen!


 • Professionele en persoonlijke ondersteuning

  Bij ons ben je geen nummertje, onze medewerkers staan tijdens kantooruren altijd voor je klaar om de service te bieden die je verdient. Je kunt ons bereiken per e-mail, live-chat en telefoon.

 • Concurrerende tarieven

  Voor het segment in de hostingbranche waarin wij opereren bieden wij zeer concurrerende tarieven. Qua infrastructuur en service begeven wij ons in het hogere segment van de hostingmarkt.

 • Telefonisch bereikbaar

  Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar voor al je vragen, geen wachttijden maar direct een kundige medewerker aan de lijn die je ondersteunt bij vragen. Wanneer je een toereikende SLA hebt is dit zelfs 24 uur per dag het geval.

 • Redundante infrastructuur

  De cloudplatformen in onze datacenters zijn volledig redundant uitgerust waardoor er een zeer hoge beschikbaarheid is op onze systemen. Daarnaast werken wij enkel met netwerkleveranciers die dezelfde filosofie als wij naleven.

 • Ruim 10 jaar actief in de hostingbranche

  Wij zijn al sinds 2003 actief in de hostingbranche en uitgegroeid tot een kerngezond bedrijf met een gezellig team met ervaren professionals met grote hoeveelheid kennis en ervaring.

 • Ruim 5000 tevreden klanten

  De afgelopen jaren hebben wij veel nieuwe klanten mogen verwelkomen door de reputatie die wij hebben in de hostingwereld. Inmiddels voorzien wij ruim 5000 klanten in hun hostingbehoeften.

Bel mij terug


Vul onderstaande gegevens in en wij bellen je terug wanneer het jou uitkomt.

Naam*

E-mailadres

Telefoonnummer*

Ik heb een vraag over: