Bij Skyberate vinden wij professionele en snelle ondersteuning uitermate belangrijk. Om deze snelheid te kunnen waarborgen bieden we je de mogelijkheid om zelf een oplossing te vinden voor je probleem. In onze kennisbank en FAQ vindt je talloze handleidingen en antwoorden op veelgestelde vragen om je snel verder te helpen. Kom je er desondanks niet uit? Neem dan gerust contact met ons op.

KENNISBANK

We helpen je graag verder met onze kennis en ervaring over Hosting. Kijk in de kennisbank voor praktische tips, handleidingen en meer!

FAQ

In onze FAQ zijn een groot aantal veelgestelde vragen opgenomen zodat je direct een antwoord kunt vinden op deze vragen.

Telefonisch contact

Iedere werkdag zijn wij telefonisch bereikbaar van 09:00 - 17:00. Geen wachttijden maar direct een technisch kundige medewerker aan de lijn.

Quick support

Bij Skyberate vinden wij professionele en snelle ondersteuning uitermate belangrijk. Daarom maken wij gebruik van een Quick Support tool, zodat wij ondersteuning kunnen bieden op afstand, vanaf iedere locatie, op elk gewenst moment.