BOUW

Creëer en draai van één tot duizenden applicaties in een betrouwbare, geïsoleerde omgeving en dat alles in luttele seconden!


IMPLEMENTEER

Implementeer en schaal applicaties binnen enkele seconden met een paar clicks, in het tempo van je eigen business door integratie binnen bestaande systemen.


BEHEER

Je kunt direct ontwikkelen, testen en uitrollen. Applicaties kun je inrichten zoals je het zelf wilt en applicaties integreer je gemakkelijk binnen je bestaande omgeving!


ONTZORGING

Richt je volledig op de inhoud van je Docker dienst. Wij zorgen dat je oplossing snel, veilig en online blijft; geen omkijken naar! Je weet dat het goed geregeld is.

Overzicht functionaliteiten

Screenshots platform

Cluster overzicht
Overzicht Functies
k8sInterface
kubectl

Waarom Skyberate?

Tevreden klanten: ★★★★ uit 150+ beoordelingen!


 • Professionele en persoonlijke ondersteuning

  Bij ons ben je geen nummertje, onze medewerkers staan tijdens kantooruren altijd voor je klaar om de service te bieden die je verdient. Je kunt ons bereiken per e-mail, live-chat en telefoon.

 • Concurrerende tarieven

  Voor het segment in de hostingbranche waarin wij opereren bieden wij zeer concurrerende tarieven. Qua infrastructuur en service begeven wij ons in het hogere segment van de hostingmarkt.

 • Telefonisch bereikbaar

  Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar voor al je vragen, geen wachttijden maar direct een kundige medewerker aan de lijn die je ondersteunt bij vragen. Wanneer je een toereikende SLA hebt is dit zelfs 24 uur per dag het geval.

 • Redundante infrastructuur

  De cloudplatformen in onze datacenters zijn volledig redundant uitgerust waardoor er een zeer hoge beschikbaarheid is op onze systemen. Daarnaast werken wij enkel met netwerkleveranciers die dezelfde filosofie als wij naleven.

 • Ruim 10 jaar actief in de hostingbranche

  Wij zijn al sinds 2003 actief in de hostingbranche en uitgegroeid tot een kerngezond bedrijf met een gezellig team met ervaren professionals met grote hoeveelheid kennis en ervaring.

 • Ruim 5000 tevreden klanten

  De afgelopen jaren hebben wij veel nieuwe klanten mogen verwelkomen door de reputatie die wij hebben in de hostingwereld. Inmiddels voorzien wij ruim 5000 klanten in hun hostingbehoeften.

Benieuwd naar de mogelijkheden?


Laat onderstaand jouw gegevens achter en ontvang vrijblijvend meer informatie.

Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Opmerkingen: