Docker Hosting

Automatiseer je ontwikkelproces met CI/CD, zere-downtime deployments en Docker.
Kies voor Managed Kubernetes hosting om je containers te orchestreren

Skyberate, Docker Whale
High-availability en schaalbaarheid binnen handbereik
Managed Kubernetes

In samenwerking met onze partner Cloudlets bieden wij Managed Kubernetes. Dankzij Kubernetes kan je Docker in productie draaien, zonder omkijken naar de onderliggende infrastructuur. Je kunt direct aan de slag met je containers. De perfecte oplossing als je op zoek bent naar Docker hosting.

Neem contact op of laat je gegevens achter
Begin bij de basis
Cloudlets containerplatform

Docker inzetten om je ontwikkelproces te optimaliseren en Kubernetes gebruiken om de time-to-market te verkleinen, om een betaalbare manier high-availability te bereiken of om een schaalbaar platform te bouwen? Wij helpen je graag op weg met een intensieve training.

Ga naar Cloudlets.io voor het trainingsaanbod
Consultancy, advies en ondersteuning
Consultancy, advies en ondersteuning
Migreren naar containers

Een containergebaseerde infrastructuur biedt in veel gevallen grote voordelen. Wij helpen je graag met het migreren naar de Cloud 2.0, waarbij schaalbaarheid, high-availability en betrouwbaarheid centraal staan.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Waarom Kubernetes hosting van Skyberate

Maak kennis met Docker en Kubernetes!

Wij helpen je graag. Neem contact met ons op via 0316-712 000, info@skyberate.nl of laat je gegevens achter met onderstaand formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

* Verplichte velden. Wij respecteren je privacy.


Klantwaardering

Op basis van 34 stemmen | Beoordeel ons ook

“Onze hosting hebben wij naar alle tevredenheid al geruime tijd bij Skyberate onder gebracht, wat we achteraf gezien al veel eerder hadden moeten doen.”

“Zeker als het gaat om website waarbij omzet wordt gegenereerd raad ik iedereen dit bedrijf aan. Ga zo door Skyberate, bedankt, helemaal top!”

“Ik ben erg tevreden over Skyberate als hosting dienst en durf dit bedrijf met een gerust hart aan te bevelen bij mijn klanten en andere ondernemers.”

“Skyberate is een bedrijf wat zich duidelijk weet te onderscheiden van alle andere webhosts. Altijd directe en persoonlijke service, duidelijke interface …”

“We zitten er nu sinds enkele jaren en ben zeer tevreden. Er komt snel reactie op onze vragen, we krijgen degelijk advies. De prijs is zeker niet te hoog voor de service …”

“We hebben meerdere webwinkels en bij het overzetten kregen we persoonlijk contact toegewezen. Deze heeft de hele verhuizing op zich genomen en ook nog technische problemen verholpen!”

“Telefonisch staan ze je ook altijd vriendelijk te woord. Mocht de service zo blijven, dan zal ik nog lang diensten bij hun afnemen. Toppie jongens, keep it going.”

“Ik ben zo tevreden over de service van Skyberate dat ik ook andere domeinnamen bij hun heb overgebracht. Zonder zorgen. Alles werd perfect geregeld …”

“Ik heb inmiddels iets langer dan een jaar een shell account bij Skyberate en ik ben zeer tevreden. Er is zo goed als geen downtime en vragen worden letterlijk binnen …”

“In een woord geweldig! :-) Een hosting provider met een no-nonsens aanpak, daar hou ik van. Een meer dan prima prijs/kwaliteit verhouding …”

5 van de 5 sterren! Beoordeling Skyberate Internet Services b.v. | 5 van de 5 sterren uit 180 recensies | ISPGids.com