High-availability en schaalbaarheid binnen handbereik 

Cloudlets containerplatform

In samenwerking met onze partner Cloudlets bieden wij Managed Kubernetes. Dankzij Kubernetes kan je Docker in productie draaien, zonder omkijken naar de onderliggende infrastructuur. Je kunt direct aan de slag met je containers.

Begin bij de basis

Docker & Kubernetes training

Docker inzetten om je ontwikkelproces te optimaliseren en Kubernetes gebruiken om de time-to-market te verkleinen, om een betaalbare manier high-availability te bereiken of om een schaalbaar platform te bouwen? Wij helpen je graag op weg met een intensieve training.

Docker & Kubernetes Training
WordPress Hosting PLUS

Consultancy, advies en hulp bij migraties

Migreren naar containers

Een containergebaseerde infrastructuur biedt in veel gevallen grote voordelen. Wij helpen je graag met het migreren naar de Cloud 2.0, waarbij schaalbaarheid, high-availability en betrouwbaarheid centraal staan.

Waarom Kubernetes van Skyberate

Production-ready

Met tal van Kubernetes-implementaties kan je op ons bouwen. Wij helpen je met het opzetten van een production-ready omgeving.

Cloud-onafhankelijk

Wij werken Cloud-onafhankelijk. Per situatie bekijken we welke Cloud-omgeving het meest geschikt is: onze eigen Cloud, AWS, Azure of Google Cloud.

Ondersteuning

We staan altijd voor je klaar als je hulp nodig hebt. Van infrastructurele vraagstukken tot een controle op je containersetup.

Maak kennis met Docker en Kubernetes!

Wij helpen je graag. Neem contact met ons op via 0316-712 000, info@skyberate.nl of laat je gegevens achter met onderstaand formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Waar ben je naar op zoek of wat is je vraag?