WordPress hosting klantcase Melano-Jewelry

Hosting is voor website-eigenaren doorgaans een suf onderwerp waarmee ze vooral niet te veel bezig willen zijn. Maar wanneer de hosting niet goed geregeld is, dan is de kans aannemelijk dat dit vroeg of laat problemen geeft. Bijvoorbeeld wanneer het aantal bezoekers van je website toeneemt en dit performance problemen geeft, of dat er geen bekwaam support team achter zit waarmee snel geschakeld kan worden bij complicaties.

Melano is een sieradenmerk met meer dan 15 jaar ervaring en is inmiddels te verkrijgen bij 1030 verkooppunten. Lees de WordPress hosting klantcase en ontdek waarom Melano koos voor managed WordPress hosting van Skyberate.

DETAILS

Bedrijfsnaam:
Melano-Jewelry
Categorie:
WordPress, E-commerce
Website:
https://www.melano-jewelry.com/
Hostingoplossing:
WordPress hosting

Melano-Jewelry

Melano is een internationaal sieradenmerk met een origineel concept. Door slim in te spelen op het snel groeiende belang naar personalisatie is Melano binnen no-time uitgegroeid tot een veelbesproken naam in de business.

Met sieraden van Melano ben je nooit meer gebonden aan een en hetzelfde sieraad. Met het verwisselbare concept maak je van elk sieraad, jouw sieraad. Kies je sieraad, kies je steen, draai het steentje op het sieraad en show je nieuwe look. Melano maakt het gewone ongewoon en plaatst eigenzinnigheid boven eenheid.

De uitdaging Melano

De uitdaging

Na enige tijd sieraden via een online verkoopkanaal te hebben verkocht heeft Melano onlangs besloten te stoppen met de online verkoop en zich enkel te focussen op haar offline verkoopkanalen. Met deze nieuwe strategie zegt Melano gedag tegen haar Magento shop en maakt de overstap naar WordPress. Tijdens de overstap kwamen echter enkele uitdagingen om de hoek kijken:

Ondanks dat de webshop nu een corporate website is ontvangt deze nog steeds veel bezoekers. De WordPress website moet bestand zijn tegen de grote hoeveelheid traffic en 24/7 bereikbaar zijn. Onder alle omstandigheden moeten performance en stabiliteit optimaal zijn. Daarom kiest Melano Voor Managed WordPress hosting van Skyberate.

De oplossing

Melano-Jewelry koos, door de prettige samenwerking in het verleden, voor Managed WordPress hosting van Skyberate. Melano heeft niet alleen gekozen voor Skyberate vanwege de hosting performance, ook de support is uitstekend. Onze WordPress hosting optimalisatie specialisten realiseren de beste versie van jouw website door enkel gebruik te maken van de beste technieken.

Voor Melano hebben we een passende omgeving ingericht, inclusief Redis Full Page Cache en geoptimaliseerde PHP-configuratie. Dankzij de geoptimaliseerde omgeving, is een hoge performance ook tijdens grote bezoekerspieken gegarandeerd.