Skyberate Logo

We zijn verhuisd | Nieuwe locatie, nieuwe energie

Na mooie herinneringen en een geweldige groei te hebben doorgemaakt, zijn we verhuisd naar een nieuw pand. Misschien geen totale verrassing omdat in onze nieuwste YouTube-video’s de locatie al deels te bewonderen was. Maar op maandag 17 mei heeft de eerste groep medewerkers voor het eerste vanuit onze nieuwe locatie in Nijmegen gewerkt. We hebben ons team ingedeeld in meerdere groepen zodat er altijd een gepaste afstand bewaard kan worden. Op Takenhofplein 3 gaan we een nieuwe ervaring met veel positieve energie tegemoet.

Verhuizing

We like to move it, move it

Vrijdagochtend was de grote verhuisdag, volledig gepland en uitgestippeld door Seanin. Twee bussen die volgeladen met kantoormeubelen, playseats, tafelvoetbaltafel en nog veel meer naar Takenhofplein werden gestuurd. Op locatie werden de bussen uitgeladen door het verhuisbedrijf en de belangrijkste spullen werden op de plek gezet. Maarten en Martin zorgde voor het kabelmanagement en richtte de werkplekken zo optimaal mogelijk in. Omdat we nu en ook in de toekomst deels vanuit huis en deels vanuit kantoor werken, zijn onze werkplekken ingericht op basis van het plug-and-play principe. Daarnaast bestaan onze werkplekken deels uit zit-sta bureaus en deels uit zit-bureaus. Hiermee creëren we een ideale werksituatie waarin optimaal gepresteerd kan worden en tegelijkertijd rekening wordt gehouden met de vitaliteit van de werknemers. Alleen maar plusjes!

Nieuwe ruimtes

Kom gerust eens buurten

Dank aan iedereen die ons heeft geholpen met de verhuizing. En als alle maatregelen wat verder versoepelen zien we je graag een keer bij ons op locatie voor een bakje koffie.

Onze nieuwe adresgegevens zijn:

Skyberate Internet Services B.V.
Takenhofplein 3
6538 SZ Nijmegen

Tot snel!