Aangepaste openingstijden feestdagen

Aangepaste openingstijden feestdagen

Het is weer voorjaar en dat betekent dat de komende periode vol zit met feestdagen. In verband met deze feestdagen zijn we op sommige dagen gesloten. Hieronder hebben we de feestdagen overzichtelijk in kaart gebracht en aangegeven op welke van deze dagen we gesloten zijn. Voor de volgende dagen gelden aangepaste openingstijden:

Op maandag 5 april, Paasmaandag, zijn wij gesloten
Op dinsdag 27 april, Koningsdag, zijn wij gesloten
Op donderdag 13 mei, Hemelvaarts
dag, zijn wij gesloten
Op maandag 24 mei, Tweede Pinksterdag, zijn wij gesloten

Op deze dagen zijn wij dus niet bereikbaar per mail, telefoon of chat. Natuurlijk worden onze servers zoals altijd 24/7 gemonitord, ook tijdens de feestdagen. Bij issues aan onze hosting gaan we direct aan de slag om het op te lossen.

Ervaar je zelf een storing en heb je een SLA? Met een SLA kan je ook tijdens de feestdagen onze storingsdienst bereiken. Afhankelijk van je SLA en de tijd van de melding gaan wij direct voor je aan de slag. Controleer voor jezelf of je ook buiten kantooruren gebruik kunt maken van de service van onze storingsdienst.

De service time van je SLA controleren?

Bekijk de service time van onze SLA’s
Bekijk de service time van onze Shared SLA’s

Het Team van Skyberate wenst iedereen fijne en gezonde feestdagen toe!