Even voorstellen onze nieuwe collega Puck

Even voorstellen: onze nieuwe collega Puck

Weer mogen we een nieuwe topper verwelkomen. En we kunnen niet wachten om deze aan jullie voor te stellen. Maak kennis met Puck. Zij gaat de Marketing versterken als Junior Content Marketeer.

Hallo allemaal. Ik ben Puck, 24 jaren jong en kom uit Nijmegen. Ik ben in 2014 begonnen aan de opleiding Food & Business, waarbij de vakken uiteen liepen van kookles tot biochemie tot marketing. Dat laatste vak is wat mij het meeste prikkelde, en waar mijn passie voor content creatie en marketing is begonnen.

Voordat ik bij Skyberate ben komen werken heb ik heel iets anders gedaan, ik ben namelijk begonnen en lang blijven plakken in de horeca. Dat is misschien niet zo vreemd gezien mijn opleiding “Food” & Business heet. Ik was al enige tijd op zoek naar een serieuze baan in de marketing en ben uiteindelijk gestuit op de functie “Content Marketeer” bij Skyberate.

Wat mij zo ontzettend aansprak aan deze functie is het feit dat mijn creativiteit hier goed tot zijn recht komt, en dat ik dit ook nog eens met leuke collega’s mag doen, maakt het natuurlijk extra tof. Ik heb nu al zin in alle leuke events en borrels zodra de regels het weer toelaten. Ook vind ik het geweldig dat Skyberate mij de kans en ruimte geeft om mezelf te ontwikkelen binnen de marketing. Ik ben er helemaal klaar voor!

In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met schilderen, tekenen, grafische vormgeving, sporten, muziek en je raadt het al: koken en lekker eten. Ik haal mijn energie dan ook uit alles wat creatief is en ben graag lekker druk bezig met nieuwe projecten of klusjes. Hoewel af en toe rustig op de bank hangen met een wijntje en een filmpje ook heerlijk is.

Werken bij Skyberate

Lijkt het je nou geweldig om je bij ons team aan te sluiten? We zijn altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken! Als jij op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, aarzel dan niet om een eens te kijken tussen onze openstaande vacatures. En wie weet sta jij binnenkort ook op onze website en mag je werken in de gaafste branche ter wereld.