Even voorstellen onze nieuwe collega Martin

Even voorstellen: onze nieuwe collega Martin

Transfernieuws Team Skyberate blijft groeien. Weer hebben we een nieuwe topper mogen verwelkomen. Deze willen we gelijk aan jullie voorstellen. Maak kennis met Martin Helming. Martin gaat de servicedesk versterken als Support Engineer.

Hallo iedereen, ik ben Martin, 27 jaar jong en kom uit Doetinchem. Ik heb mijn eigen plekje op De Huet die ik deel met mijn hond Tucker.

Mijn passie voor computers en alles wat daar mee te maken heeft is van kleins af aan opgebloeid. Met Windows 98 ben ik begonnen en heb met zo’n beetje alles tussen toen en nu gewerkt. Ik vind het geweldig om research te doen naar nieuwe technieken, hard- en software kapot te maken en weer proberen te repareren (bij Skyberate ligt de focus op repareren haha) en computers uit elkaar halen en weer in elkaar zetten. En mijzelf op die manier ontwikkelen en interesses najagen.

Hiervoor heb ik als verkoper/ adviseur gewerkt bij de Mediamarkt. Dat was niet helemaal mijn ding maar uit het ondersteunen van klanten haalde ik veel energie. Vandaar dat ik nu als Support Engineer werk waarbij ik het beste van twee werelden kan combineren, werken met techniek en klanten ondersteunen. Voordat ik bij de Mediamarkt terechtkwam heb ik als Systeembeheerder gewerkt en als Grafisch Designer.

Via een oud kameraad ben ik bij Skyberate terechtgekomen. Die had een paar jaar geleden bij Skyberate stage gelopen en heeft me alles over Skyberate verteld. Dat heeft me erg enthousiast gemaakt om bij Skyberate aan de slag te gaan en toen ik de functie Support Engineer voorbij zag komen, wist ik gewoon dat dit mijn kans was om eindelijk te kunnen werken bij het bedrijf die ik al een tijdje op het oog had.

Mijn energie komt echt uit het oplossen van problemen: klein of groot maakt voor mij niet uit. Wanneer er een vraagstuk is pak ik die vrijwel direct op en zet ik daar echt mijn tanden in (figuurlijk natuurlijk)! Doorgaan tot het is opgelost en de klant informeren over het positieve nieuws vind ik geweldig.

In mijn vrije tijd ben ik te vinden in de online gaming community. Gamen is voor mij de ultieme manier om te kunnen ontspannen. Dat combineer ik met het maken en bewerken van YouTube video’s, gewoon voor de hobby. Naast het gamen speel ik ook graag gitaar en maak ik instrumentale muziek.

Ik kijk ernaar uit om iedereen te spreken.

Werken bij Skyberate

Lijkt het je nou geweldig om je bij ons team aan te sluiten? We zijn altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken! Als jij op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, aarzel dan niet om een eens te kijken tussen onze openstaande vacatures. En wie weet sta jij binnenkort ook op onze website en mag je werken in de gaafste branche ter wereld.