Nieuwe collega

Even voorstellen: onze nieuwe stagiair Brian

Eind augustus hebben wij ons servicedeskteam uitgebreid met Brian. Onze nieuwste aanwinst is drie weken geleden begonnen en gaat de komende zes maanden meedraaien op de servicedesk.

Stagiair Brian

Over Brian

Mijn naam is Brian, 26 jaar oud en woonachtig in Doetinchem. Mijn interesse in de ICT is al vroeg begonnen vanwege de diversiteit en de constant nieuwe ontwikkelingen in de technologie. Ik heb altijd affiniteit met IT gehad en door middel van mijn huidige opleiding kan ik later een beroep uitoefenen waarin ik mezelf verder kan ontwikkelen op dit gebied.

Ik ben momenteel derdejaars ICT Infrastructure & Security Management student aan de HAN in Arnhem. De komende zes maanden ga ik aan de slag op de servicedesk. Ik werk mee op de afdeling en zal het team zoveel mogelijk ondersteunen bij de dagelijkse werkzaamheden.

Ik heb gekozen voor een stage bij Skyberate omdat de vacature mij aansprak. Het leek mij een leuk bedrijf met een gezellig team en een uitdagende functie. En omdat ik mijn energie haal uit het aangaan van uitdagende projecten, verwacht ik een leuke periode tegemoet te gaan. Het liefst stort ik me compleet op iets nieuws waar ik uiteindelijk weer een hoop van leer en nieuwe kennis over op doe.

Buiten kantooruren om spendeer ik graag tijd met mijn vriendin, doe ik een drankje met vrienden, kijk ik graag films & series en geniet ik erg van een goed restaurant. Wanneer de coronatijd voorbij is wil ik graag de wereld wat meer verkennen. Verder sla ik ook graag een balletje op de golfbaan.

Werken bij Skyberate

Lijkt het je nou geweldig om je bij ons team aan te sluiten? We zijn altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken! Als jij op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, aarzel dan niet om een eens te kijken tussen onze openstaande vacatures. En wie weet sta jij binnenkort ook op onze website en mag je werken in de gaafste branche ter wereld.