Skyberate sluit zich aan bij TWS, marktleider in webhosting

Total Webhosting Solutions (‘TWS’), de Nederlandse marktleider in webhosting, breidt haar snelgroeiende e-commerce hosting specialisme uit met de overnames van Skyberate en MageHost. De aansluiting bij TWS stelt beide e-commerce hosting bedrijven in staat de huidige sterke positie de komende jaren versneld uit te bouwen tot dé e-commerce hostingspecialist.

Blaricum, 30 juli 2020 – Skyberate is gevestigd in Doetinchem en één van de grootste e-commerce hosting bedrijven van Nederland. In de afgelopen 17 jaar heeft de onderneming zich gespecialiseerd in het hosten van Magento, WordPress en Shopware platforms. Het marktgerichte model van TWS waarborgt de huidige focus van Skyberate en biedt de organisatie de kans om te groeien en innoveren en haar leidende positie verder uit te bouwen.

Jeffrey Brussen, Skyberate

“Na 17 jaar is de tijd rijp voor een volgende stap voor het bedrijf en voor mij als ondernemer. We zien dat er een consolidatie gaande is in de hostingmarkt en we kunnen nu het bedrijf overdragen aan een partij die het bedrijf verder kan brengen, ook internationaal. Door samen te werken met en te leren van TWS zusterorganisaties als Savvii en MageHost, kan Skyberate ook in de toekomst de service en performance blijven garanderen en blijven investeren in nieuwe relevante diensten voor onze klanten. De lange termijn groei en continue ontwikkeling van Skyberate zijn bij TWS in goede handen. Dat was voor ons een belangrijke overweging om voor TWS te kiezen.”

MageHost is gevestigd in Valkenswaard en een high-end Magento en Shopware hostingspecialist. De focus ligt op de grotere en meest veeleisende webshops, waarbij performance, veiligheid en service cruciaal zijn. Jeroen Vermeulen startte in 2012 met MageHost en heeft de afgelopen jaren een snelle groei gerealiseerd. Zijn diepgaande kennis en expertise stellen hem in staat de allerbeste performance te bieden, met diverse slimme tooling en vergaande automatisering. De aansluiting bij TWS zorgt ervoor dat Jeroen en zijn team zich kunnen blijven richten op de technische ontwikkeling van het platform, terwijl de operationele en commerciële aangelegenheden worden ondersteund door een financieel krachtige partij. Daarmee is de onderneming klaar voor de volgende groeifase.

Jeroen Vermeulen, MageHost

“Door mij aan te sluiten bij TWS kan ik mij volledig blijven richten op de verdere technische ontwikkeling van het platform, terwijl de administratieve en operationele zaken voor mij uit handen worden genomen. Gezien de snelle groei van het bedrijf, was nu het juiste moment om deze samenwerking aan te gaan. Op deze manier kunnen klanten er zeker van zijn dat zij 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar, de allerbeste e-commerce webhosting krijgen met de daarbij behorende serviceniveaus.”

Matthieu van Amerongen, CEO TWS

“De Nederlandse e-commerce hostingmarkt loopt voorop in Europa en groeit hard. Het ecosysteem van TWS biedt partijen een omgeving waarbij zij zich kunnen blijven richten op de techniek en ondersteuning van klanten, terwijl de reeds opgedane kennis bij andere bedrijven binnen de groep kan worden toegepast. Elke ondernemer die zijn of haar onderneming inbrengt in TWS versterkt de groep en zichzelf omdat we een omgeving creëren waarin ondernemers van elkaar kunnen leren. Elke nieuwe ondernemer brengt weer nieuwe ervaringen die van waarde zijn. We zijn dan ook blij dat we Skyberate en MageHost bij TWS kunnen verwelkomen om samen dé e-commerce hostingspecialist te bouwen”.

Over Total Webhosting Solutions (‘TWS’)

TWS is actief op de markt voor webhosting en clouddiensten en bestaat uit verschillende autonome ondernemingen. Elke onderneming levert producten en (gespecialiseerde) diensten aan haar klantsegment. Als gevolg van hun autonome karakter zijn de businessunits flexibel, adaptief en bieden ze de hoogst mogelijke toegevoegde waarde voor klanten. Bovendien stelt deelname aan TWS hen in staat om de effectiviteit te verbeteren, de kwaliteit te waarborgen en in de toekomst te investeren. TWS biedt financiële zekerheid, strategische begeleiding en best practices voor haar bedrijven. Andere bedrijven die onder de paraplu van TWS opereren, zijn o.a. Yourhosting, Versio, PC Extreme, RealHosting, De Heeg, Savvii, Provider, Neostrada, Axarnet, SoHosted, Flexwebhosting, Argeweb, RAN networks, Softec Alphamega, Sitebytes, Sloppy.io, SingularWeb, Domeinbalie en Nerion.