Samenwerking Mage One & Skyberate

Skyberate is Mage One partner

Sinds 1 juli 2020 is Adobe officieel gestopt met de ondersteuning voor Magento 1. Webshop eigenaren worden hierdoor gedwongen om actie te ondernemen. Ben jij van plan de overstap te maken naar een ander platform, of blijf je liever op Magento 1 om wat voor reden dan ook?

Nu Magento 1 niet meer actief ondersteund wordt neemt het veiligheidsrisico toe. Wij adviseren iedereen daarom om spoedig actie te ondernemen.

Samenwerking Mage One en Skyberate

Bij Skyberate vinden we het belangrijk dat Magento 1 gebruikers over een veilige webshop beschikken. Daarom zijn wij een samenwerking met Mage One aangegaan. Mage One is een van de community initiatieven dat het stokje van Adobe heeft overgenomen, zodat jij als Magento 1 gebruiker over een veilige Magento shop kunt blijven beschikken.

Over Mage One

Mage One is opgericht, nadat Adobe de Magento 1 End-of-Life datum heeft aangekondigd, om professionele Magento 1-ondersteuning te bieden na 30 juni 2020. Mage One biedt competente ondersteuning voor Magento 1 webshop-eigenaren die Magento 1 professioneel willen blijven gebruiken.

Mage One richt zich op het leveren van security patches en technische aanpassingen om de levensduur van Magento 1 te verlengen. Aan de hand van een Mage One patch abonnement krijg je toegang tot de broncode, updates en informeert Mage One je proactief over nieuwere versies. De patch abonnementen zijn gebaseerd op de inkomsten van jouw webshop, daarmee biedt Mage One voor iedereen een passend pakket.

Overzicht Mage One patch abonnementen:

Mage One patch-abonnementen

Heb je een hogere jaarlijkse omzet? Bekijk hier de Mage One gedetailleerde prijslijst (pdf).

Voor meer informatie over Mage One verwijzen we naar hun website mage-one.com

Korting bij Mage One voor Skyberate klanten

Al onze klanten krijgen 10 procent korting op een Mage One patch abonnement. Draait jouw webshop nog op Magento 1? Neem contact met ons op voor de kortingscode van 10 procent voor jouw Mage One patch abonnement.

Lees ook zeker deze artikels: