Nieuwe collega

Even voorstellen: onze nieuwe collega Steven

Transfernieuws ???? Team Skyberate groeit. Per 24 juni heeft Steven zich aangesloten bij ons team van Engineers. Tijd om Steven wat beter te leren kennen. Hieronder stelt Steven zich graag voor:

Steven

Over Steven

Mijn naam is Steven, 30 jaar oud en woonachtig in Gaanderen. Ik heb in het verleden voor de richting ICT gekozen omdat ik thuis de aangewezen persoon was voor het oplossen van computer- en netwerkproblemen. Daardoor ben ik mij gaan interesseren in de ICT, de verschillende technieken en de werking daarvan.

Nadat ik mijn HBO opleiding IT-Service Management heb afgerond ben ik aan het werk gegaan bij InWork, via hen ben ik gedetacheerd geweest bij Telindus als Service Management Officer. Als Service Management Officer was ik verantwoordelijk voor het monitoren van klantomgevingen op het gebied van networking en storage.

Daarna heb ik voor InWork een onderzoek gedaan naar het inrichten van Quality of service (QoS) voor VoIP. Ook heb ik voor InWork een onderzoek gedaan over hoe gebruik te maken van de Cisco FirePOWER modules dat in hun Cisco ASA’s zit en wat voor functies daar op zitten, zodat de Cisco ASA’s gaan functioneren als een Next-Generation Firewall. Daar heb ik erg veel geleerd, maar ik was toe aan een nieuwe uitdaging.

Ik haal mijn energie uit het aangaan van nieuwe uitdagingen en het leren van nieuwe technieken. Daarom spreekt de functie System Engineer mij aan. Ik verwacht een leuke, leerzame tijd tegemoet te gaan!

In mijn vrije tijd ben ik in de sportschool te vinden. Daarnaast kijk ik geregeld series en films, speel ik games en doe ik graag een drankje met vrienden.

Werken bij Skyberate

Lijkt het je nou geweldig om je bij ons team aan te sluiten? We zijn altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken! Als jij op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, aarzel dan niet om een eens te kijken tussen onze openstaande vacatures. En wie weet sta jij binnenkort ook op onze website en mag je werken in de gaafste branche ter wereld.