Skyberate komt met ijzersterke oplossing voor Magento 1

Skyberate komt met ijzersterke oplossing voor Magento 1 End-of-Life

Met het vervallen van de officiële ondersteuning voor Magento 1, staan veel webshop eigenaren voor een moeilijke keuze. Een upgrade naar Magento 2 of een ander platform is een forse investering, terwijl doordraaien met Magento 1, zonder officiële ondersteuning en updates, een veiligheidsrisico met zich meebrengt.

Skyberate bundelt krachten met drie partners om nog in ieder geval twee jaar goede, veilige hosting voor Magento 1 te kunnen faciliteren. Jeffrey Brussen, voorheen CEO van Skyberate: “Veel shops geven aan dat marges onder druk staan, dat de concurrentie toeneemt en dat de economische crisis impact kan hebben. Een gedwongen upgrade is daarom niet voor iedereen even wenselijk.”

Het initiatief Mage One garandeert veiligheidsupdates voor Magento 1 voor minimaal twee jaar. Veel hostingpartijen en webontwikkelaars vestigen daar hun hoop op, maar zij vergeten dat ook op andere fronten actie ondernomen moet worden om Magento 1 veilig te houden en soepel te laten werken. Daarom kiest Skyberate naast een partnership met Mage One ook voor intensieve samenwerkingen met BitNinja en CloudLinux. BitNinja herkent hackpogingen en aanvallen op Magento 1-shops, terwijl CloudLinux nog enkele jaren veiligheidsupdates biedt voor verouderde PHP-versies waar Magento 1 van afhankelijk is.

Als enige hostingpartij biedt Skyberate met deze partnerships een volwaardige oplossing om Magento 1 nog minimaal twee jaar te kunnen blijven aanbieden. Is het moment aangebroken om alsnog over te stappen op een ander eCommerce-platform, dan kan het gekozen platform op een kosteloze hostingomgeving ontwikkeld worden. Daarnaast heeft Skyberate een sterk netwerk in de Shopware-, WordPress- en Magento 2-markt zodat klanten ook goed begeleid worden bij de upgrade naar een nieuw platform.

Herken jij bovenstaande situatie?

Herken jij bovenstaande situatie en wil je eens sparren met ons over de mogelijkheden? Met onze marktkennis en expertise willen we ervoor zorgen dat je niet alleen nu maar ook straks voorzien bent van een stabiel platform. Wanneer schikt het jou? Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met ons in.