Samenwerking Blogvault en Skyberate

Blogvault en Skyberate verlengen samenwerking

We zijn verheugd om onze verlengde samenwerking met Blogvault te presenteren, dé WordPress alles-in-één oplossing. Sinds de introductie ontvangen wij veel en enkel positieve signalen en verhalen van onze klanten over het gebruik van deze automatiseringstool. Daarom zetten we onze samenwerking voort. En gaan we door met het gratis aanbieden van de WordPress Manager aan al onze WordPress klanten. Later in dit artikel onze klanten aan het woord over de WordPress Manager.

Alle WordPress-websites die bij ons gehost worden, kunnen namelijk beheert worden met de WordPress Manager. Neem je bij ons WordPress af en maak je (nog) niet gebruik van de WordPress Manager? Dan is het nu tijd om ermee aan de slag te gaan want eenmaal begonnen wil je nooit meer wat anders! Maar eerst is het goed om te weten wat de WordPress Manager is en wat je ermee kunt.

In deze blog bespreken we de volgende onderwerpen:

Wat is de WordPress Manager?

Als je er nog niet van hebt gehoord, Blogvault bij ons de WordPress Manager, is een zeer populaire WordPress-websitebeheer-oplossing. De tool legt zich toe op het eenvoudiger maken van het beheer van WordPress-websites. Met de WordPress Manager kan je je websites eenvoudig monitoren, onderhouden en optimaliseren. Zo beschermt de WordPress Manager jouw website tegen elke vorm van cyberaanvallen, detecteert het kwetsbaarheid in jouw website – bijvoorbeeld verouderde plugins, maak je met één klik een staging of back-up, en zo zijn er nog meer handige tools. Straks meer daarover.

Blogvault Dashboard

Het feit dat de WordPress Manager setups met één klik mogelijk maakt, maakt het zelfs voor niet-technici heel eenvoudig. De WordPress Manager maakt veel handelingen die normaal gesproken tijdsintensief zijn makkelijker. Dat maakt het onder een grote groep gebruikers erg gewild!

Wat maakt de WordPress Manager zo goed?

Wat de WordPress Manager zo geweldig maakt is dat het alles biedt wat je nodig hebt om jouw sitebeheer te automatiseren. Hoewel het dashboard er vooral op is ingericht om het gebruikers die meerdere websites beheren makkelijker te maken, zien wij ook dat organisaties met maar één website er veel profijt van hebben. Met de WordPress Manager kun je je focussen op wat belangrijk is. Tools die je meer overzicht, meer tijd maar vooral minder stress opleveren.

Neem je het dashboard rechtstreeks bij Blogvault af, dan kan het snel in prijs oplopen op het moment dat je meerdere websites wilt beheren. Bij ons krijg je het geheel kosteloos bij elk WordPress hosting plan! Dat is een stukje service van ons, naar jullie!

Daarnaast is het dashboard volop in ontwikkeling. De tools blijven hetzelfde, maar de interface krijgt keer op keer een positieve make-over.

Geweldige tools voor WordPress developers

Het dashboard beschikt over negen hoofdzakelijk tools waarvan wij zien dat er zes veel gebruikt worden in de dagelijkse werkzaamheden. Zonder te diep in te gaan op elke functie benoemen we ze hieronder kort. Voor een uitgebreide uitleg verwijzen we je graag naar het WordPress Manager dashboard.

Blogvault & Skyberate

De zes WordPress Manager-opties waarvan wij zien dat die het meeste gebruikt worden zijn:

One-click staging en migratie service

Test met vertrouwen plugins, thema’s en code voordat je deze wijzigingen naar jouw live site pusht. Zet letterlijk met één klik een staging op. Kies de meest recente versie van jouw website, de PHP-versie waarop jouw website draait en klik op aanmaken.

Bovendien zorgt de WordPress Manager voor een feilloos migratieproces. Push binnen enkele minuten bestanden naar de database. En omdat het de server minimaal belast, kan je er zeker van zijn dat er geen downtime is!

90 dagen back-up en restore service

Maak met slechts een paar klikken een back-up van je volledige site, of plan deze in voor later op de dag. Deze worden overigens tot 90 dagen terug bewaard!

Heb je een wijziging gedaan op een live site waardoor die plots onbereikbaar is? Geen probleem. Kies simpelweg uit een van de back-ups uit de afgelopen 90 dagen en de website is voordat je het weet weer bereikbaar.

Effectieve malware scan

Het krachtige beveiligingssysteem beschermt jouw website tegen elke vorm van potentiële bedreigingen. Bovendien biedt het een ingebouwde firewall en dagelijkse scans, zodat je je nooit zorgen hoeft te maken over dat je wordt gehackt. Wat overigens een veel gehoord probleem is bij WordPress-websites.

Eenvoudig updaten

Plugins & thema’s updaten kan veel tijd kosten, vooral met meerdere sites. Met deze tool kun je ervoor kiezen om de updates automatisch of met één klik op de knop uit te voeren. Zo zijn je WordPress-websites altijd voorzien van de laatste updates, zonder dat het jouw tijd en moeite kost.

Zoals je leest lijkt het bijna te mooi om waar te zijn. Daarom hebben wij onze klanten die (veel) gebruik maken van het dashboard gevraagd om hun ervaring te delen.

Vertrouw vooral onze klanten!

Wie kan nou beter vertellen over het dashboard dan de gebruiker. Veel van onze WordPress klanten maken al gebruik van deze alles-in-één oplossing. Wij hebben drie van onze klanten die al langere tijd meerdere WordPress-websites beheren via de WordPress Manager een aantal vragen gesteld. Bekijk wat zij over de WordPress Manager zeggen:

Tim Sombroek, eigenaar van Webreturn

De WordPress Manager is een waardevolle tool die ons ondersteund om sneller en efficiënter te kunnen werken. Wij updaten plugins en thema’s wel nog steeds handmatig, omdat wij graag na elke update ronde een extra controle doen of er geen conflicten zijn opgetreden na een update. Maar wij gebruiken de WordPress Manager met name om snel staging-omgevingen op te zetten, back-ups te automatiseren (die dagelijks terug te zetten zijn) en voor een overzicht van alle plugins die per omgeving gebruikt worden.

Francesco Rametta, eigenaar van Klik&Steen

De WordPress Manager maakt het voor ons mogelijk om snel te kunnen debuggen voor klanten die tegen issues aanlopen. Doordat we snel een staging aan kunnen maken, kunnen we snel schakelen om het probleem op te lossen.

De one-click staging wordt dus het meeste door ons gebruikt. Af en toe gebruiken we de back-up functie, maar dat is in hele sporadische gevallen. Daarnaast is de security functie ook van toegevoegde waarde, mocht het zo zijn dat een website hack issues heeft. Dan kunnen we die met de security functie het issue snel opsporen en oplossen.

De WordPress Manager raden we iedereen aan! Vooral als je net als ons reseller bent of veel WordPress-sites beheerd voor klanten, dan is de WordPress Manager echt een toegevoegde waarde.

Leo de Boer, eigenaar van Faam.nu

De WordPress Manager biedt ons veel efficiency en zekerheid. We kunnen meerdere websites in één oogopslag monitoren op veiligheid en status. Door de alerts zijn we altijd direct op de hoogte of er updates noodzakelijk zijn of dat een site down is. Daarnaast is het niet nodig om alle sites afzonderlijk te benaderen voor updates.

Vrijwel alle functies gebruiken we maar vooral de functies die te maken hebben met de veiligheid. De meeste website-eigenaren beseffen nauwelijks wat er achter de schermen gebeurd en hoeveel risico ze lopen. Daar hebben we jammer genoeg tal van voorbeelden van. De back-ups, in de cloud, zijn heel belangrijk. De security en de firewall zijn onmisbaar voor de veiligheid van de sites. Zo kunnen we direct maatregelen nemen als een site belaagd zou worden. Staging gebruiken we om grote updates of plugins te testen, of te experimenteren met bepaalde functies of instellingen.

Ik zie eerlijk gezegd geen reden om het niet te gebruiken. Je kan je klanten een zeer veilige site bieden. Voor alle WordPress Manager functies zijn natuurlijk aparte plugins te vinden. Maar als we een website maken is ons doel om dat zo clean mogelijke te doen. Less is more. Niet alleen in design maar ook in techniek. Onze meest ideale WordPress site is een site met zo min mogelijk plugins. Iedere plugin heeft een risico in zich. Met de WordPress Manager werk je eenvoudig, veilig en snel in één omgeving en voorkom je complexiteit.

Wat maakt de WordPress Manager anders dan anderen?

In veel opzichten is de WordPress Manager hetzelfde als alle andere WordPress-website beheertools. Echter, de WordPress Manager legt in tegenstelling tot andere oplossingen zoals BackupBuddy, CodeGuard of UpdraftPlus geen beperkingen op opslag gebruik. Ook biedt de WordPress Manager back-up encryptie, wat erg belangrijk is om gevoelige informatie af te schermen. En zo zijn er nog meer functies. Ondanks alles zijn de prijspakketten van Blogvault nogal verwarrend. Voor een klein bedrijf vind je het misschien ook een beetje duur. Daar heb je bij ons dus geen last van.

Krijg gratis toegang tot de WordPress Manager ????

In een notendop, de WordPress Manager voldoet aan alle eisen om een ultieme ervaring te bieden. Gezien al deze handige functies en het gebruiksgemak, raden we ten zeerste aan de WordPress Manager voor je website te gebruiken.

Meer weten?

Ben je enthousiast geraakt na het lezen van dit bericht, en wil je eens sparren met ons over hoe dit alles-in-één dashboard een toegevoegde waarde kan zijn voor jouw organisatie?

We komen graag met je in contact voor een vrijblijvend gesprek. Je kunt ons bereiken via sales@skyberate.nl, 0316 – 712 000 of start simpelweg een chat.