Aanpak coronavirus - Thuiswerken

Update: Voorzorgsmaatregelen aanpak coronavirus

De afgelopen weken hebben wij, net als vele van jullie, de situatie met betrekking tot het coronavirus (COVID-19), dat zich blijft verspreiden, nauwlettend gevolgd.

Het is jullie daarom ook vast niet ontgaan dat het kabinet zondag 15 maart aanvullende maatregelen heeft genomen in de aanpak van het coronavirus. Onder andere scholen en kinderdagverblijven sluiten tot en met 6 april. Datzelfde geldt ook voor drink- en eetgelegenheden en fitness- en sportclubs.

Daarnaast heeft het kabinet een oproep gedaan om tot en met 6 april waar mogelijk zoveel mogelijk thuis te werken (ook als je geen of heel weinig klachten hebt).

Na overleg hebben we alle mogelijke maatregelen geëvalueerd om ervoor te zorgen dat de gezondheid en bescherming van onze werknemers en daarmee ook de kwaliteit van onze dienstverlening gegarandeerd is en blijft. Skyberate geeft daarom gehoor aan het beroep om werknemers zoveel mogelijk thuis te laten werken in verband met het coronavirus. Dit betekent dat onze werknemers waar nodig thuiswerken om het risico op besmetting en/of verspreiding te minimaliseren maar bij voorkeur te voorkomen.

Ondanks deze maatregelen zijn we gewoon op de reguliere tijden bereikbaar via de bekende kanalen zoals je gewend bent en zetten we onze dienstverlening voort vanuit huis.