Nieuwe collega

Even voorstellen: onze collega Wesley

Graag stellen we jullie voor aan onze niet zo nieuwe collega Wesley. Wesley is in het verleden al werkzaam geweest bij ons en heeft zich in begin januari opnieuw bij ons aangesloten. Om iedereen kennis te laten maken met Wesley, hebben we hem gevraagd wat over zichzelf te vertellen.

Wesley @ the office

Over Wesley

Ik ben Wesley en ben 28 jaar oud. Op dit moment vervul ik de rol van Accountmanager en breng ik Skyberate en klanten met elkaar in contact. Naast mijn functie als Accountmanager, fungeer ik intern als verbinder tussen de verkoopafdeling en de technische afdeling.

Dit is trouwens niet de eerste keer dat ik mij bij het Skyberate team voeg. Ik ben hier in het verleden al werkzaam geweest, maar dan als eerstelijns Support Engineer. Ik ben destijds weggegaan bij Skyberate omdat ik bij de Koninklijke Landmacht aan de slag ben gegaan. De Koninklijke Landmacht heeft altijd mijn interesse gehad, en ik heb die interesse nagejaagd. Ik heb daar vijf jaar lang de functie van Verbindelaar vervult. Bij de Koninklijke Landmacht heb ik veel geleerd en mijzelf ontwikkeld als plaatsvervangend groepscommandant, Netwerkmanager en militaire duizendpoot.

Omdat ik mijzelf graag wil blijven ontwikkelen ben ik vorig jaar februari gestart met de opleiding Business IT-Management aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Echter merkte ik al snel dat de opleiding niet goed aansloot bij de functie die ik bij de Koninklijke Landmacht vervulde. Omdat ik bij Skyberate altijd met veel plezier gewerkt heb, ben ik poolshoogte gaan nemen of er een functie beschikbaar was die wel goed aansloot bij mijn opleiding en doelen. En zodoende zijn we weer terug op het nest.

In mijn vrije tijd spendeer ik mijn tijd graag aan onze hond Pippin en mijn vriendin. Daarnaast kijk ik graag een film of een serie, het liefst van Star Wars en Harry Potter. Daar ben ik namelijk helemaal gek van. Verder doe ik veel aan (winter)sport, reis ik graag en kun je mij blij maken met een lekker speciaal biertje of een heerlijk etentje.

Werken bij Skyberate

Lijkt het je nou geweldig om je bij ons team aan te sluiten? We zijn altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken! Als jij op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, aarzel dan niet om een eens te kijken tussen onze openstaande vacatures. En wie weet sta jij binnenkort ook op onze website en mag je werken in de gaafste branche ter wereld.