Aangepaste openingstijden met Kerst en Oud & Nieuw

De kerstboom staat, de lampjes zijn opgehangen en de cadeaus liggen onder de boom. Dat betekent dat Kerst en Oud & Nieuw voor de deur staan.

Het betekent ook dat ons bedrijf op bepaalde doordeweekse dagen eerder gaat sluiten of gesloten is, namelijk op:

> Woensdag 25 december
> Donderdag 26 december
> Dinsdag 31 december sluiten we om 12:00
> Woensdag 1 januari

Op de bovenstaande dagen zijn wij dus niet bereikbaar per mail, telefoon of chat. Natuurlijk worden onze servers 24/7 gemonitord, ook tijdens de feestdagen. Bij problemen zullen wij direct actie ondernemen.

Ervaar je zelf een storing en heb je een SLA? Met een SLA kan je ook tijdens de feestdagen onze storingsdienst bereiken. Afhankelijk van je SLA en de tijd van de melding gaan wij direct voor je aan de slag. Controleer voor jezelf of je ook buiten kantooruren gebruik kunt maken van de service van onze storingsdienst.

De service time van je SLA controleren?

> Bekijk de service time van onze SLA’s.
> Bekijk de service time van onze Shared SLA’s.

Het Skyberate team wenst iedereen alvast een voorspoedige kerst, een fijne jaarwisseling en een succesvol 2020. Wij willen iedereen bedanken voor de fijne samenwerking dit jaar en kijken uit naar volgend jaar!