camera-classic-close-up

Aangepaste openingstijden met Hemelvaart en Pinksteren

Hemelvaart en Pinksteren staan weer voor de deur. Dit betekent dat ons bedrijf op de volgende dagen gesloten is, namelijk op:

> Donderdag 30 mei
> Maandag 10 juni

Op donderdag 30 mei en maandag 10 juni zijn wij dus niet bereikbaar per mail, telefoon of chat. Natuurlijk worden onze servers wel 24/7 gemonitord, ook tijdens de feestdagen. Bij problemen zullen wij direct actie ondernemen.

Ervaar je zelf een storing en heb je een SLA? Met een SLA kan je ook tijdens de feestdagen onze storingsdienst bereiken. Afhankelijk van je SLA en de tijd van de melding gaan wij direct voor je aan de slag. Controleer voor jezelf of je ook buiten kantooruren gebruik kunt maken van de service van onze storingsdienst.

De service time van je SLA controleren?

> Bekijk hier de service time van onze SLA’s
> Bekijk hier de service time van onze Shared SLA’s

Wij wensen iedereen alvast fijne en zonnige feestdagen toe.