Skyberate bij Meet Magento 2019

Skyberate bij Meet Magento 2019

Op woensdag 18 april vindt de 11e editie van Meet Magento Nederland plaats in Louwman Museum in Den Haag. Een uniek evenement op een unieke locatie. We zijn dit jaar voor het 6e jaar op een rij trotse sponsor van het evenement. Het evenement is een echte aanrader voor zowel webshop-eigenaren, developers als e commerce-managers. Het programma is gevuld met 22 zowel nationale als internationale sprekers. Voor iedereen een passende spreker en voldoende mogelijkheden om te netwerken en kennis met elkaar te delen.

Sponsor van Meet Magento

Net als voorgaande 6 jaar zijn we dit jaar opnieuw Silver Sponsor van Meet Magento. Als Magento specialist dragen wij graag ons steentje bij aan de Magento community.

Meer uit je webshop halen

Er lopen genoeg specialisten rond tijdens Meet Magento. Er is dus ruimte genoeg om je te laten inspireren door interessante gesprekken, keynote sprekers en Magento specialisten. Dit jaar kun je bij ons terecht voor een vrijblijvende webshop performance check. Met onze performance check brengen we kansen en verbeterpunten van je webshop in kaart zodat jouw online business nog harder kan groeien.

Kubernetes demo

We laten zien hoe je CI/CD en Kubernetes kunt inzetten voor een soepeler ontwikkelproces, high-availability en schaalbaarheid.

Zien we je daar?

Genoeg reden om aanwezig te zijn bij Meet Magento 2019. Wij zijn er in ieder geval weer bij, en hopen jou tegen het lijf te lopen. Ben je ook aanwezig? Dan zien wij je graag op 18 april tijdens Meet Magento bij stand 5!

Ontdek Magento

Niet aanwezig tijdens Meet Magento, maar wel benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Kijk op onze pagina over Magento Hosting. Heb je liever direct contact? Bereik ons op: 0316 – 712 000 of info@skyberate.nl. Dan kijken we samen naar de beste mogelijke oplossing voor jouw situatie.