Pasen 2019

Aangepaste openingstijden met Pasen

Het paasweekend komt er weer aan. De weersvoorspelling is lovend, de paaseieren zijn overal verkrijgbaar en we kijken nu al uit naar de heerlijke paasbrunch. Dat het aankomend weekend paasweekend is, betekent ook dat onze openingstijden zijn gewijzigd:

> Op maandag 22 april, tweede paasdag, zijn wij gesloten

Op maandag 22 april zijn wij dus niet bereikbaar per mail of telefoon. Natuurlijk worden onze servers 24/7 gemonitord, ook tijdens de feestdagen. Bij problemen zullen wij direct actie ondernemen.

Ervaar je zelf een storing en heb je een SLA? Met een SLA kan je ook tijdens de feestdagen onze storingsdienst bereiken. Afhankelijk van je SLA en de tijd van de melding gaan wij direct voor je aan de slag. Controleer voor jezelf of je ook buiten kantooruren gebruik kunt maken van de service van onze storingsdienst.

De service time van je SLA controleren?

> Bekijk hier de service time van onze SLA’s
> Bekijk hier de service time van onze Shared SLA’s

Wij wensen iedereen een fijn paasweekend toe!