Skyberate opnieuw Shopware Certified

Skyberate opnieuw Shopware Certified!

We zijn voor het 2e jaar op een rij Shopware Certified Hosting Partner en daar zijn we trots op! Naast dat wij Shopware Certified Hosting Partner zijn, hebben we dit jaar opnieuw de certificering behaald voor ‘speciaal voorgeconfigureerde Shopware-hostingpakketten’. Daarmee zijn we dé enige partij in Nederland die in het bezit is van beide certificaten! Hoezo opnieuw gehaald…? Dat gaan we je zo vertellen.

Over Shopware

Shopware is van oorsprong een Duits e-commerceplatform en is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot het grootste e-commerceplatform op de eigen thuismarkt. Met de uitbreiding naar de open source-editie en de vertaalopties zet het platform steeds meer voet aan wal in andere landen, ook in Nederland.

De eenvoud waarmee gebruikers een webshop kunnen bouwen en bezoekers de webshop kunnen verkennen, maakt Shopware een verademing voor veel webshop eigenaren en marketeers. De makers van Shopware hebben bijzonder goed rekening gehouden met hoe bezoekers door een webshop heen klikken en dat verhoogt de gebruikerservaring enorm. Het gebruiksvriendelijke systeem in combinatie met de mooie visuele weergave maakt Shopware wat het vandaag is.

Skyberate en Shopware

We durven, waar nodig, de gebaande paden te verlaten om nieuwe ontwikkelingen te introduceren. Zo signaleerde we Shopware al in een vroeg stadium. Onze verwachting dat Shopware niet onopgemerkt kon blijven voor andere e-commercebedrijven lijkt zich nu steeds verder te ontwikkelen. Naar verwachting zet deze trend zich in 2019 door en zullen meer e-commercebedrijven vallen voor het platform. Vooral nu de support op Magento 1 afneemt, neemt het belang naar een ander platform toe. Shopware is een gedegen alternatief.

Dé enige partij in Nederland met beide certificaten!

Als hostingpartij zijn er twee Shopware certificaten te verdienen:

Shopware streeft naar kwaliteit met haar e-commerceplatform, haar partners en certificaten. Om de kwaliteit van haar certificaten te waarborgen, stelt Shopware elk jaar nieuwe eisen waar partijen aan moeten voldoen om het certificaat te behouden. De bedrijven worden in een uitgebreide audit onderworpen aan kwaliteitschecks. Zo ook zijn wij in een uitgebreide audit onderworpen aan kwaliteitschecks met betrekking tot de performance, stabiliteit en oplevering van onze voorgeconfigureerde Shopware-hostingpakketten. Een van de voorwaarde is dat de Shopware-hostingpakketten moeten voldoen aan de allernieuwste en beste technieken uit hostingland om zo een optimale performance en stabiliteit te kunnen garanderen.

Voordelen van een hostingpartij met speciaal voorgeconfigureerde Shopware-hostingpakketten
  • Een hostingpakket volledig afgestemd op jouw wensen;
  • Gegarandeerd een snelle, stabiele en veilige shop;
  • Maak gebruik van de nieuwste technieken voor een hogere conversie en een betere gebruikerservaring.

Meer informatie

Wil je graag meer weten over Shopware en hosting, bekijk dan onze Shopware pagina of neem gerust even contact met ons op.