Ecommerce expres met partners.

E-commerce Express 2019.

Op donderdag 7 februari organiseerden wij samen met onze partners Mollie, SendCloud, Zeo en Shoppingsminds de E-commerce Express. Het evenement vond plaats in het prachtige Spoorwegmuseum te Utrecht. Tijdens dit evenement hebben we onze klanten meegenomen op een reis door de toekomst. De ontwikkelingen binnen E-commerce land gaan in een sneltreinvaart en om daarin mee te bewegen als organisatie is het van belang om op de hoogte te blijven van de huidige en aankomende ontwikkelingen.

Kennisdeling

De E-commerce Express stond in het teken van kennisdeling op een laagdrempelige manier. Bezoekers gingen met elkaar en met de organiserende partners in gesprek over de toekomstverwachtingen op het gebied van E-commerce.

Keynote

Tijdens het evenement hebben we kennisgemaakt met Bernd Damme. Bernd Damme verzorgde een inspirerende keynote, waarmee hij ondernemers uit de E-commerce op een prikkelende wijze liet nadenken over de toekomst.

Bernd Damme is een ondernemer in hart en nieren en heeft op 16e-jarige leeftijd zijn eerste onderneming (eyewear.nl) gestart. Bernd is inmiddels 28 jaar oud en heeft al drie eigen ondernemingen gehad en daarmee successen gekend, maar ook dieptepunten. Deze succesvolle en minder succesvolle momenten zijn tijdens de inspirerende lezing met ons gedeeld.

De E-commerce Express 2019

E-commerce expres collage