Prisonexperience

De Skyberate Prison Experience.

Schrik niet van de foto, we zijn niet in de gevangenis beland. Afgelopen zaterdag was het namelijk weer tijd voor het jaarlijkse Skyberate bedrijfsuitje. Dit jaar zijn we met het team afgereisd naar de Koepelgevangenis in Arnhem. Daar hebben we kennis gemaakt met de zogenoemde Prison Experience. Voor ons gelukkig ook de eerste experience met een prison.

Een toffe ervaring waarbij je de wereld van achter de tralies en metershoge gevangenismuren bekijkt. De dag stond in het teken van teambuilding en samenwerken, maar ook vooral met elkaar een leuke dag beleven. De dag was opgedeeld in vier delen, waarvan; het ontsnappen uit een escape room (natuurlijk zijn we binnen de tijd ontsnapt), het koepelspel, een rondleiding, met als afsluiter een heerlijk BBQ-buffet.