Spam filter

Bescherm je Magento shop tegen spam en fraude met Invisible reCAPTCHA.

Heb je ook last van spam en fraude dat binnenkomt via contact, registratie of beoordelingsformulieren? Met Google Invisible reCAPTCHA is dat verleden tijd!

Wij adviseren Google Invisible reCAPTCHA

Er zijn verschillende mogelijkheden waarmee spam en fraude aanmeldingen te voorkomen zijn. Voor Magento is het toepassen van Invisible reCAPTCHA de meest effectieve manier. Met Invisible reCAPTCHA van Google ga je spam en fraude tegen en laat je echte klanten eenvoudig passeren.

Google reCAPTCHA is toe te passen op elk contact, registratie of beoordelingsformulier. Invisible reCAPTCHA is, anders dan de standaard CAPTCHA of reCAPTCHA, onzichtbaar voor je klanten, waardoor je website gebruiksvriendelijker is voor je bezoekers. Met deze module bescherm je jouw winkel tegen bots zonder te veel te coderen.

Invisible CAPTCHA van Amasty

Normaal kost de implementatie van reCAPTCHA veel tijd en komt er codering aan te pas. Gelukkig heeft Amasty een CAPTCHA-module uitgebracht die het werk van je ontwikkelaar tot het minimum beperkt. Met de CAPTCHA-module van Amasty hoef je enkele instellingen velden in te vullen om je winkel te beveiligen. Voordelen van Invisible CAPTCHA van Amasty zijn:

  • Beheer je CAPTCHA-instellingen op één plek
  • Breng wijzigingen aan zonder in een websitecode te graven

Bij zowel Magento 1 als Magento 2 levert Amasty een uitgebreide handleiding om de Invisible CAPTCHA-module te installeren op je webshop. De module kost eenmalig €75, -. Bekijk de module via onderstaande links: