Bescherm je Magento shop

Bescherm je Magento shop met Google Invisible ReCaptcha

Heb je ook last van spam en fraude dat binnenkomt via contact-, registratie- of beoordelingsformulieren? Met Google Invisible ReCaptcha is dat verleden tijd!

Ga spam en fraude tegen met Google Invisible reCaptcha

Er zijn verschillende mogelijkheden waarmee spam en fraude aanmeldingen te voorkomen zijn. Voor Magento is het toepassen van Google Invisible reCaptcha de meest effectieve en gebruiksvriendelijke manier om spam en fraude aanmeldingen tegen te gaan. Met Invisible reCaptcha van Google ga je spam en fraude tegen en laat je echte klanten eenvoudig passeren. Klinkt goed toch!

Maar dat is niet het enige voordeel dat Invisible reCaptcha van Google met zich meebrengt. Google reCaptcha is toe te passen op elk contact-, registratie- of beoordelingsformulier. En daarnaast is Invisible reCaptcha, anders dan de standaard CAPTCHA of reCaptcha, onzichtbaar voor je klanten. Dit is fijn voor je bezoekers omdat ze bij het invullen van een formulier niet hoeven aan te geven of ze wel of geen robot zijn. Maar ook fijn voor jou omdat het een positief effect heeft op het uiterlijk van je webshop.

Met Google Invisible reCaptcha bescherm je jouw webshop tegen bots zonder te veel te coderen.

Wij adviseren Google Invisible reCaptcha van Amasty

Normaal kost de implementatie van reCaptcha veel tijd en komt er veel codering aan te pas. Gelukkig heeft Amasty een reCaptcha-module uitgebracht die het werk van je ontwikkelaar tot het minimum beperkt. Met de reCaptcha-module van Amasty hoef je enkele instellingen velden in te vullen om je winkel te beveiligen. Voordelen van Invisible reCaptcha van Amasty zijn:

  • Beheer je CAPTCHA-instellingen vanuit één plek.
  • Breng wijzigingen aan zonder in een websitecode te graven.

Bij zowel Magento 1 als Magento 2 levert Amasty een uitgebreide handleiding om de Invisible reCaptcha-module te installeren op je webshop. De module kost eenmalig €75, -. Bekijk de module via onderstaande links: