Shopware User Group Event

Tweede editie van het Shopware User Group Event.

Gisteravond was het tijd voor de tweede editie van het Shopware User Group Event. Na een succesvolle eerste editie die veel enthousiasme heeft doen opwekken bij meerdere partijen, heeft Shopworks kort na de eerste editie, de tweede georganiseerd.

Het eerste Shopware User Group Event

De eerste editie van het evenement stond in het teken van het delen van inzichten, ervaringen en de mogelijkheden met betrekking tot Shopware. Uit de eerste editie zijn nieuwe onderwerpen naar voren gekomen dat heeft geleid tot een tweede editie.

Het tweede Shopware User Group Event

De tweede editie van het evenement stond in het teken van het delen van kennis en best practices op het gebied van hosting, development, modules en versiebeheer om samen zoveel mogelijk te leren over, en de voordelen te benutten van, Shopware. Tijdens deze avond zijn er korte presentaties gehouden door Shopware, Shopworks, Sition en ons. Elke partij heeft een ander onderwerp behandeld, namelijk:

Shopware AG: Introductie over versiebeheer
Skyberate Internet Services: Hosting en snelheidsoptimalisaties
ShopWorks: Custom frontend theming
Sition: Backend modules

Net als de eerste editie, was ook de tweede een succes. Wil je graag aanwezig zijn bij de volgende editie? Houd dan de social media van Shopworks in de gaten.

Meer weten over Shopware

Je leest steeds meer over Shopware en bent zelf erg benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze Shopware Hosting pagina of neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee!