Waarschuwing nep e-mails

Waarschuwing: e-mails met nep Magento patch (SUPEE-5344) in de omloop!

We hebben verschillende meldingen ontvangen van klanten over een nep e-mail betreffende een Magento patch. Download deze niet! Dit is een valse e-mail (phising).

Hackers die zich voordoen als Magento Commerce sturen e-mails rond die malware bevatten voor webshop-eigenaren en bureaus die Magento gebruiken. Deze misleidende e-mail moedigt gebruikers aan om een ​​bijlage te openen die naar verluidt een noodzakelijke beveiligingspatch bevat, maar in plaats daarvan een virus start. Verwijder deze e-mail meteen. Klik niet op een link en open de bijlage niet!

Het gaat om onderstaande e-mail:

Magento Spam mailing

Twijfel over de echtheid van het bericht of de afzender?

Magento verzendt nooit patches met behulp van een e-mail of bijlagen. Twijfel je aan de echtheid van het bericht of de afzender? Neem dan altijd contact op met de desbetreffende organisatie om te vragen of er daadwerkelijk een e-mail is verstuurd. Klik nooit direct op de link zonder de bestemming van de link te controleren.

Altijd verzekerd van een veilige patch

Download de patch via Magento.com of Magento Composer om altijd verzekerd te zijn van een veilige download.

Contact

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. Dit kan via info@skyberate.nl of via 0316-712000.