Aangepaste openingstijden met Kerst en Oud & Nieuw.

De kerstboom staat, de lampjes zijn opgehangen en de cadeaus liggen onder de boom. Dat betekent dat Kerst en Oud & Nieuw voor de deur staan.

Het betekent ook dat ons bedrijf op bepaalde doordeweekse dagen gesloten is, namelijk op:

> Dinsdag 25 december
> Woensdag 26 december
> Maandag 31 december zijn wij om 15:00 gesloten
> Dinsdag 1 januari

Op de bovenstaande dagen zijn wij dus niet bereikbaar per mail of telefoon. Natuurlijk worden onze servers 24/7 gemonitord, ook tijdens de feestdagen. Bij problemen zullen wij direct actie ondernemen.

Ervaar je zelf een storing en heb je een SLA? Met een SLA kan je ook tijdens de feestdagen onze storingsdienst bereiken. Afhankelijk van je SLA en de tijd van de melding gaan wij direct voor je aan de slag. Controleer voor je zelf of je ook buiten kantooruren gebruik kunt maken van de service van onze storingsdienst.

De service time van je SLA controleren?

> Bekijk hier de service time van onze SLA’s
> Bekijk hier de service time van onze Shared SLA’s

Het Skyberate team wenst iedereen alvast een voorspoedige kerst, een fijne jaarwisseling en een succesvol 2019. Wij willen iedereen bedanken voor de fijne samenwerking dit jaar en kijken uit naar 2019!