Data en Cloud expo

Skyberate bij Infosecurity, Data & Cloud Expo 2018.

Afgelopen week waren wij aanwezig bij Data & Cloud Expo 2018 dat gelijktijdig werd georganiseerd met Infosecurity. Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de markt, vinden wij het belangrijk om aanwezig te zijn op deze evenementen.

Data & Cloud Expo is in combinatie met Infosecurity de Nederlandse vakbeurs op het gebied van IT-security en datamanagement voor IT-managers en professionals. Tijdens het evenement kwamen er verschillende onderwerpen aanbod van Cyber Security Computing tot aan Data Science & Management. Er was ook een gelegenheid om kennis te maken met verschillende experts, leveranciers, dienstverleners en vakgenoten.

Meer weten?

Wil jij graag meer weten over onze diensten of heb jij een vraag? Neem dan contact met ons op via 0316-712 000 of info@skyberate.nl