Black Friday

!Ga direct naar de actie!

Blijft jouw webshop snel tijdens topdrukte met de feestdagen?

Wellicht ben je al druk bezig met de voorbereidingen voor Black Friday en de andere feestdagen. November en december zijn de twee drukste verkoop maanden voor de Nederlandse e-commerce bedrijven en daarom is het belangrijk dat jouw webshop in topconditie verkeerd. Het zou natuurlijk zonde zijn als jij omzet misloopt omdat jouw webshop te traag of onbereikbaar is. Een snelle website draagt namelijk bij aan je conversie en daarom moet jij alles op alles zetten om de snelheid van jouw website hoog te houden.

Recordomzet tijdens de feestmaanden

November en december worden de ‘feestmaanden’ voor de de e-commerce genoemd. Het aantal mensen dat in deze periode inkopen doet stijgt, en dat is terug te zien in de omzet van de Nederlandse ondernemers. Deze steeg in 2017 met gemiddeld 23 procent in vergelijking met de twee jaar ervoor en zal naar verwachting ook in 2018 toenemen.

Meer bezoekers en meer bestellingen

Rond de feestdagen pakken meer mensen dan gebruikelijk hun computer, tablet of telefoon bij de hand om online aankopen te doen. Webshop-eigenaren zijn zich ervan bewust dat er rond deze tijd van het jaar meer bezoekers naar hun website komen en ze daardoor meer omzet genereren. Ze bereiden zich voor door voldoende voorraad in huis te hebben, voldoende personeel om alle orders te verwerken en dat de pakketjes op tijd de deur uit gaan.

Waar vaak niet bij stil wordt gestaan is dat meer bezoekers en het plaatsen van meer orders, een webshop zwaar belast, waardoor de snelheid en stabiliteit van jouw webshop in het geding kan komen. Voornamelijk de dagen net voor de feestdagen, waarin duizenden mensen last-minute nog even snel iets willen aanschaffen, krijgen webshops het zwaar te verduren. Performance problemen tijdens dit moment hebben een grote impact op je omzet. Voorkom dit!

Upgrade je pakket

Hosting is bij organisaties niet altijd prioriteit nummer één, maar is wel een essentieel onderdeel voor het functioneren van je webshop. Het hostingpakket dat wordt afgenomen is vaak bestand om het hele jaar door een geleidelijk aantal bezoekers aan te kunnen, maar op het moment dat de bezoekersaantallen pieken, deze daar niet altijd tegen bestand zijn.

Het laatste dat je wil als ondernemer is dat je webshop erg traag wordt of zelfs onbereikbaar is waardoor je veel omzet misloopt. Wij, als hostingpartij, begrijpen hoe vervelend het is voor bedrijven als je webshop tijdens deze periode van het jaar niet bereikbaar is. Voor sommige bedrijven is het laatste kwartaal de meest succesvolle periode van het jaar. Wij denken graag met onze klanten mee en vinden dat wij ze bij moeten staan in drukste periode van het jaar. Onze missie is niet voor niks: “Maximaal bijdragen aan het online succes van onze klanten.”

Eindejaarsactie

Om de drukte van de komende maanden te trotseren adviseren we je tijdelijk te upgraden. Daarom bieden we iedere klant met een Magento-, Shopware- of WordPress VPS 8GB extra geheugen aan voor €50,- excl. BTW per maand. Meer geheugen komt de performance van je webshop ten goede en zorgt ervoor dat je webshop meer gelijktijdige bezoekers aankan.

Gaat het toch nog mis

Heb je toch issues met je webshop om wat voor reden dan ook, dan wil je dat dit zo snel mogelijk opgelost is. Wil je graag binnen no-time een kundige medewerker aan de lijn? Upgrade ook je SLA. Daarmee kunnen we je 24/7 support bieden.

Actie*! Upgrade je server met 8GB extra geheugen voor maar €50. -. Upgrade direct met onderstaand formulier!

* Verplichte velden. Wij respecteren je privacy.


*Actievoorwaarden
Het actietarief geldt voor tenminste drie maanden en gaat in op het moment dat de upgrade wordt geactiveerd. De upgrade blijft na de 3 maanden geactiveerd totdat deze door de klant wordt opgezegd. De actie is alleen geldig voor klanten met een Magento VPS (MVPS), Shopware VPS (SVPS) of WordPress VPS (WVPS).