Red Hat Forum Benelux 2018

Skyberate bij Red Hat Forum Benelux 2018.

Afgelopen week waren wij met onze partner Cloudlets aanwezig bij het Red Hat Forum Benelux 2018. Een interessante dag die je niet mag missen als je IT-infrastructuur, automatisering en innovatie serieus neemt. Wij volgen de ontwikkelingen in de markt op de voet zodat we blijven voorlopen op het gebied van stabiliteit, performance en support.

Red Hat is ‘s werelds grootste leverancier van open source software en Enterprise IT-oplossingen. Tijdens het evenement kwamen verschillende onderwerpen aanbod, zoals integratie en bedrijfsautomatisering, Cloud infrastructuur, Moderne applicatieontwikkeling en IT Automatisering & Management.

Meer weten?

Wil jij graag meer weten over onze diensten of heb jij een vraag? Ga dan voor meer informatie naar onze website of neem contact met ons op via 0316-712 000 of info@skyberate.nl