Containerstoday 2018

Fokker terminal

Containerstoday 2018.

Afgelopen donderdag waren wij aanwezig bij ContainersToday. Wij zijn druk bezig met containers, omdat wij met de inzet van containers een volgende stap kunnen maken in high-availability, schaalbaarheid en kosten efficiëntie. In samenwerking met Cloudlets bieden wij een containerplatform, waarmee je Docker-containers in productie kunt draaien en beheren.

Op Containerstoday hebben wij kennis gemaakt met organisaties als KPN en het Ministerie van Justitie die container-technologie al enige tijd in productie toepassen. Zij hebben hun ervaring, successen en pijnpunten met ons gedeeld.

Container-technologie

Wij zien op meerdere vlakken een sterke beweging richting containers. Dat is begrijpelijk als je ziet dat containers vaak grote voordelen bieden op het gebied van schaalbaarheid, high-availability en kosten efficiëntie. Ook het beheergemak van gecontaineriseerde applicaties draagt voor een belangrijk deel bij aan de populariteit van containers. Via ons blog houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Interesse

Ben je nieuwsgierig naar welke voordelen jouw organisatie kan behalen met het gebruik van Docker? Bekijk dan de mogelijkheden op onze Docker hosting pagina, of neem contact met ons op en dan kijken we samen naar de best mogelijke oplossing voor jouw organisatie. Je kunt ons op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 telefonisch bereiken op 0316-712000 of via helpdesk@skyberate.nl

 

 

By |2018-10-10T11:02:14+00:00juli 4th, 2018|Algemeen|0 Comments

Leave A Comment

Wij maken gebruik van cookies. Door op 'OK' te klikken geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie. Meer informatie over cookies OK